Ben de seni seviyorum 💋seni cok seviorum 💓💕💖💞
Ben de seni seviyorum 💋seni cok seviorum 💓💕💖💞
nerde hata yapıyorum 😒Yarınyarıya bulgur pirinç ile pilav yapınca çok lezzetli oluyor 😯
Ben basmati pirinçte seviyom çok hafif oluyor yemesi
Hııııp evet ayrıca basmati pirinç asla lapa olmuyor @EuneirophreniaYarınyarıya bulgur pirinç ile pilav yapınca çok lezzetli oluyor 😯
Ben basmati pirinçte seviyom çok hafif oluyor yemesi
Gönlün ne güzel:)seni cok seviorum 💓💕💖💞
Chen senin bilgi birikimi mi denir deneyim mi denir hastayım he 😘💞Hııııp evet ayrıca basmati pirinç asla lapa olmuyor @Euneirophrenia
Tam napıyon anlat kuzum söyleyeyimnerde hata yapıyorum 😒
Ya katılıyorum emojisi hangisi? Katıldıklarıma kalp koymaktan kalbim kalmıyor.Chen senin bilgi birikimi mi denir deneyim mi denir hastayım he 😘💞
Senin yapamayacağın iş yoktur havan var 🤣🤣🤣
senin güzelliğin o fıstık🌸🌸Gönlün ne güzel:)
valla ben şehriye kavuruyom pirinç atıyom su tuz yani dndmnd bilemedim göz kararı hep 🤣🤣🤣Tam napıyon anlat kuzum söyleyeyim
Bir iki damla limonda damlatılarak pilav yapılıyor. Tanr tane olsun diye.
Ben hafif lapa pilav severim bu arada
🤣🤣🤣
Pirinci tuzla kavurmalısın kırılır kırılan pirinç kavrulmanın anlamı kalmaz çünkü nişastasını salar salıncaaaa geçmiş olsun.valla ben şehriye kavuruyom pirinç atıyom su tuz yani dndmnd bilemedim göz kararı hep 🤣🤣🤣
Yok ya bu bir tecrübeChen senin bilgi birikimi mi denir deneyim mi denir hastayım he 😘💞
Senin yapamayacağın iş yoktur havan var 🤣🤣🤣
Allah rahmet eylesin 🙏Yok ya bu bir tecrübe
Sana minnak bir anımı anlatayım
Birgün anneannemin kız kardeşi dedi ki senin pilavın bayılıyorum
Nasıl yapıyorsun sen yaparken Bi göreyim
Geldi başima hiç susmadı
Ya teyze ben yapacaksam sen karişma diyorum daha susmuyor şunu şöyle yap bunu böyle yap sürekli konuşuyor
Sonuçta pilav lapa oldu
Ne karişiyorsun işte... 🚬 Ben ne güzel ayarı tutturmuş gidiyorum
2 yıl böyle devam etti ne zaman pilav yapsam lapa...
Sonra anneannem geldi ona söyledim dedim hep lapa yapıyorum artık teyzem özgüvenimi kırdı bu konuda jfjzzn
Gel kızım bundan kolay ne var dedi yapti birden güven geldi işte fkkdm çok tatlıdır hikayeler anlatarak yapmişti rahmetli 🚬🥰
Ben şuna da inaniyorum anneannem ve annem mutfakta gerçekten çok iyi el lezzeti denen şey mevcut
Şu her şeye karişan anneannemin kız kardeşinin hala pilavları lapa yemeklerinin de suyu tanesi ayrı oluyor bu meziyet aktarılarak geçiyor bence en azından bizde öyle
Annem de harika öğretmen oldu bu konuda bana yap kötü olursa kimse görmeden dökersin dedi
Bu güveni verdikten sonra kötü olmuyor
Hadi size de küpe olsun kızlar
Allah rahmet eylesin 🙏
Bir işe giriştiğimizde kötü mü olcak diye düşününce vallah kötü oluyor.. çekiyoruz kötüyü aksiliği
Bende güzel olacak diyorum olmazsa nazar deydi 🤣🤣🤣🤣
Bende mutsuz oluyom aynı ortamda 😒Bir de beni geren kibirli insanlar varsa onlara hazırlayacağım ikramlarda da hep bir sorun çıkıyor onlari ağirlamayı da sevmiyorum zaten jfdjdj
ss aldım ilk deneyişimde bunu yapacam bebeğimPirinci tuzla kavurmalısın kırılır kırılan pirinç kavrulmanın anlamı kalmaz çünkü nişastasını salar salıncaaaa geçmiş olsun.
Ben hiç kavurmadan yapıyom hafif olsun diye biraz ılık suda beklet süzgeçe al su kalmasın şehriyeyi kavur.. ketıldan sıcak su dök ölçülü olsun ama sonra fokurdayınca pirinci dök 1 2 tur karıştır kapağı kapa hop en küçük göze al.
Asla kapağı açıp karıştırma.. suyunu iyice çektiğini görüce tadına bak pişmişse dinlenmeye bırak 🤗
1 bardak birince osmancık veya baldo ise 2 bucuk bardak su dene. Basmatide 1 bardağa 2 bardak su yeter çünkü.
Kavurmadan dene böyle istersen bak bakalım lapa olcak mı 🤗
Teşekkür ederim hoş buldum.Ben bir konu açmayı düşünüyordum lakin,siz benden daha evvel davrandınız.
Yine de açabilirsiniz tabiki:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.