Gördüm ve çok mutlu oldum. Teşekkür ederim, saygılarımı sunarım.))))
İyi ki...
Gördüm ve çok mutlu oldum. Teşekkür ederim, saygılarımı sunarım.))))
Hayır ben geldim, uyduruyor.
Hayır konuşmadık, uykum vardı ve uyudum asjfksjdHani bunları konuşmuştuk biz neden bozuyorsun benii asdq
alksdjlkasHayır konuşmadık, uykum vardı ve uyudum asjfksjd
Healksdjlkas
O zaman ben konuşmuşum sana laf söylemek düşmez he de geç işte kjalsdlad
İyiyim canım sen nasılsın? Vefasız demeyelim civcivime, unutkan diyelim olmaz mı ?:))@velevki nasılsın? Vefasız civcivi kovdum içimden görüyor musun?
İyiyim ben de çok şükür . Unutulacak birisi olsaydın unutkan diyebilirdik elbette ☺️İyiyim canım sen nasılsın? Vefasız demeyelim civcivime, unutkan diyelim olmaz mı ?:))
Sihirli bişi var içinde aynısı bana da oluyorben bu kıyafet dolabını her döktüğümde yarısını ayırıp birilerine gönderiyorum düzenliyorum
2 ay sonra yine aynı şey oluyor
nası ya
her defasında bir önceki düzenlemede kıyamadığım gidiyorSihirli bişi var içinde aynısı bana da oluyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.