O onlar evlenmişler erkekse getir bize diyecektim .dBiri dişi biri erkekkk
O onlar evlenmişler erkekse getir bize diyecektim .dBiri dişi biri erkekkk
Ne evlenmesi, kardeş olacak onlar, yüreğime indirmeO onlar evlenmişler erkekse getir bize diyecektim .d
Olurlar bir kac ay sonra görürsün ljaksdNe evlenmesi, kardeş olacak onlar, yüreğime indirme![]()
Lan hayır, gebertirim onları djdjdOlurlar bir kac ay sonra görürsün ljaksd
Canım civciv gelmiş:* hoş da gelmiş sefalar getirmiş :)Buralarda bir @velevki gördüldü mü acaba?
Bayramın mübarek olsun çiçeğimBayramınız mübarek olsun.
Benimkiler de öyle oldu birbirini aşiri kollayan kardeştiler hatta dişisi dişari kaçsa da başka erkeği yanına yaklaştirmiyordu ama Rukneddin ile şeaptilar 🚬 bana da olmaz gibi gelmişti öz kardeşler üstelik ama oldu 3 bebeği oldu bebeklerden sonra Rukneddin evi terketti eve alamadık artık binanın kapısında yaşadıLan hayır, gebertirim onları djdjd
Onları ayıramazsın kızgınlık döneminde yavru yaparlar 5 6 aylıkken baslıyorLan hayır, gebertirim onları djdjd
6 aya yakın kisirlastirilacaklar ikisi de canım, veteriner takip ediyor aynı andaOnları ayıramazsın kızgınlık döneminde yavru yaparlar 5 6 aylıkken baslıyor
Birini kısırlaştırınca diğer kediyi alsan iyiydi 🙀
He çocuklarıda olsun istiyorsan o başka
Çok da hoş bulmuş :*Canım civciv gelmiş:* hoş da gelmiş sefalar getirmiş :)
Kızgınlık döneminde gözlemle mutlaka ben senin yerinde olsam odalarını ayırırım 🤣6 aya yakın kisirlastirilacaklar ikisi de canım, veteriner takip ediyor aynı anda
Çok iyi gözlemlerim dnjdjdjdjKızgınlık döneminde gözlemle mutlaka ben senin yerinde olsam odalarını ayırırım 🤣
5 aylıkken başlamıştı misha eş arayışına
Kıskanıyordur ablası zamanla düzelir 🚬Çok iyi gözlemlerim dnjdjdjdj
Şu an dehşet bir şekilde saldırganlasti Mia, bana bile kinli. Her yerimi parçaladı![]()
Hayır ben geldim, uyduruyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.