Öldüm ben duamı oku ihmal etme@nunu seni çok seviyorum kanka oyunu sevmiyorum cjdjfjdd
Öldüm ben duamı oku ihmal etme@nunu seni çok seviyorum kanka oyunu sevmiyorum cjdjfjdd
Üzmeyin beniğKıyamam, açıklama yapıyor bir de yabsjsjjdjssj
❤️
seni üzecegime forumun kenarından düşerim daha iyiÜzmeyin beniğ![]()
BANA BU SÖYLENMEDI!Çünkü kediler gündüz uyur, geceleri fildir fildir olur 😼
Ne demek kedisel diye konu açtık yardırdık orda bir sürü detayı ama sen o ara fortumda yoktun sanırım SAD. 😭😭BANA BU SÖYLENMEDI!
Gece olunca 30 dakika kediyi oynatman lazım oynatmazsan uyutmaz seni.Bu kedi neden geceleri canlanıyor, neden uyumuyooooorrr
Evet, yoktum..Ne demek kedisel diye konu açtık yardırdık orda bir sürü detayı ama sen o ara fortumda yoktun sanırım SAD. 😭😭
What dedin gülüm??Gece olunca 30 dakika kediyi oynatman lazım oynatmazsan uyutmaz seni.
Ablası benle oyna diyorEvet, yoktum..
Hadi kendisi uyumuyor, beni neden uyutmuyor![]()
Lan gitsin zibarsin, bütün gün oynuyoruz zaten, bir de kavga ediyoruz arada sonra barisiyoruz djdjdjAblası benle oyna diyor![]()
Oynamazsan uykunu böler gündüz oynama akşam üstü uyumana yakın oynamalısın.Lan gitsin zibarsin, bütün gün oynuyoruz zaten, bir de kavga ediyoruz arada sonra barisiyoruz djdjdj
O kadar oyuncağı var, gece gece pertim çıkmış ne oyunu, ne 30 dakikası, ölüyorum djdjjdjddu
Miyavlamak ayrı ya atlıyor zıplıyor kafanın üstünden kosuyor odada bir şeyleri deviriyor vsvssvsvskısırlaştırdıktan sonra gece miyavlamasını bıraktmıştı benim ki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.