Ayıb ayıb.boy xudhfhdhd
Ayıb ayıb.boy xudhfhdhd
yav 20de olur kankitoşkomKAç veriyoz şidmi karar ver![]()
Tamam ne zaman geri alıyoruz ljkndfgkdfhyav 20de olur kankitoşkom
10da olur
ne versek kâârrr
😏 bana bunlarla gel askımTamam ne zaman geri alıyoruz ljkndfgkdfh
bu kadın tam bir muhabbet ehli fhdbdb😏 bana bunlarla gel askım
naptım bebu kadın tam bir muhabbet ehli fhdbdb
cevap verme bana öyle diyorum fnenrjnaptım be
ağam bizimle eğlenircevap verme bana öyle diyorum fnenrj
hayır bee ben öyle düşünüyorum inanmıyorsan ahaa @nunu ya sorağam bizimle eğlenir
nunukomm ne diyo buhayır bee ben öyle düşünüyorum inanmıyorsan ahaa @nunu ya sor
MEvzu bana nası geldi lanunukomm ne diyo bu
laf ebesi işte 🤫🤫🤫MEvzu bana nası geldi la
Oyun müziği arıyom noluyor hiç bir fikrim yok![]()
ooooooo oooooooo bize bak bırak şimdi oyunu ben diyorum ki @Euneirophrenia ehli muhabbet biri ve @nunu senin de onayını almaya çalışıyorum alooooMEvzu bana nası geldi la
Oyun müziği arıyom noluyor hiç bir fikrim yok![]()
Ne bağrıyon küçücük çocuğaooooooo oooooooo bize bak bırak şimdi oyunu ben diyorum ki @Euneirophrenia ehli muhabbet biri ve @nunu senin de onayını almaya çalışıyorum aloooo
peki oyun konuları açılınca dünyanın geri kalanını yok sayıyor olman gjdnfndbb xusbdbsbdNe bağrıyon küçücük çocuğa
hee muhabbeti sarıyorDoğru evet oyumu sana vereceğim şldömfg
Şey ya gündüz bulamamıştım bir şarkı takıldı aklıma bulana kadar aradımpeki oyun konuları açılınca dünyanın geri kalanını yok sayıyor olman gjdnfndbb xusbdbsbd
Şey ya gündüz bulamamıştım bir şarkı takıldı aklıma bulana kadar aradım
View: https://www.youtube.com/watch?v=PMvOkUMPZ0g&ab_channel=OHSNAPSVANESSA
Oyun şarkıları başlığı açmışlar napıym
Gerilim oyunu opening paylaştım orda şizofren bi hatun var öff çok sarıyor baksana ona![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.