konum at @Euneirophrenia da alıp geliyorum gfjsbfbsBugün bir kavurma yapmışım lokum.
Boşverin makarnayı 🤣🤣🤣
konum at @Euneirophrenia da alıp geliyorum gfjsbfbsBugün bir kavurma yapmışım lokum.
Boşverin makarnayı 🤣🤣🤣
Çıkın çıkın gelin gari (seda sayan repliği değil miydi la bu ) 🤣🤣🤣konum at @Euneirophrenia da alıp geliyorum gfjsbfbs
@Armin bey kaçak Kas çıktığınız söylentisi doğru mu?
ay hadi çıkalım hemen soğumasın kavurmalarkonum at @Euneirophrenia da alıp geliyorum gfjsbfbs
Aşk olsun ısıtırız 🤣🤣🤣ay hadi çıkalım hemen soğumasın kavurmalar
promosyon olarak seni yerim nunuuu🎇🦋Aşk olsun ısıtırız 🤣🤣🤣
Olur zayıflarım belki 🤣🤣🤣promosyon olarak seni yerim nunuuu🎇🦋
yapalım yaa gel diyet kankisi olalımOlur zayıflarım belki 🤣🤣🤣
O değilde yaz geliyo valla bak diyet başlığı falan bişe açak detoks metoks yapak
Tamam bir araştırıp açıcam başlık yapcaz ama he 🤣🤣🤣yapalım yaa gel diyet kankisi olalım
ben bu göbüşle yaşayamıyorumm
bende 1 somun yedim yapcak bişey yokTamam bir araştırıp açıcam başlık yapcaz ama he 🤣🤣🤣
Ben şuan bir dünya yemek yiyip sabah sirkeli su içiyom. Organik aldım yabani elmaymış. Bi iyi geldi gibi de düzgün beslenemiyorum. 🤣🤣🤣
Nohutlu etli bi çorba içtim bende pidenin 3 te biri ile hava değişiminden yamulduk 🤣bende 1 somun yedim yapcak bişey yok
şifa olsun yaramasın
allahım sen acı bize
söyleyenlerin yalancısıyım (:yok kaçak kas yıkıyom ben , kaynağına söyle düzgün anlatsın 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.