Sen yine de paçaları sıvazlama. Belkim dere çok derindir..bu defa farklı![]()
Sen yine de paçaları sıvazlama. Belkim dere çok derindir..bu defa farklı![]()
Sen yine de paçaları sıvazlama. Belkim dere çok derindir..![]()
Yapıştır gitsin o zaman..depar atıyo hocam yaa
işin ilginci bende de bi kaşarlık oluştu yüz veriyom gibi geliyo ghdhf
ama hocam sonra o yapışkanları elimde kalıyo hgdshfhjklYapıştır gitsin o zaman..![]()
Öncesinde sabunla o zaman yapışmaz..ama hocam sonra o yapışkanları elimde kalıyo hgdshfhjkl
aman tanrım didimmmÖncesinde sabunla o zaman yapışmaz..![]()
Hala kat kat kaslı mısın
progamın hakkıni vermiş ama fjdhsh
Her golde ısınırsınız heyecandano değil de maç günü keşke bu kadar soğuk olmasaydı be hava![]()
Hala kat kat kaslı mısın
umduğun gibi rast gitti mi ?Günaydın ben hala uyumadım gerçi
Bugün işimin rast gitmesi çok önemli umarım gider.
Çok ponçik bir bey kediyi gelip aldı.umduğun gibi rast gitti mi ?
Gözün aydın olsun çiçeğim üzerinden bir yük kalmiş gibi hissetmişsindir insana stresi çöküyor böyle şeylerin 💋 çok sevindim önce kedi sonra senin adınaÇok ponçik bir bey kediyi gelip aldı.
Dükkanda bakılacak tüm gün insan olur insan seviyor zaten kedi ay nasıl mutlu oldum anlatamam.
Kediyi teslim etmek için uyuyamadım 12 de uyudum 6 da uyandım 🙏🐾
Valla kediyide çok sevdim bir yandan üzüldüm. Eşim çok üzüldü misha ile anlaşsalardı bakardık dedi.Dükkanın adresini aldık gidip sevcez bir ara 🤣Gözün aydın olsun çiçeğim üzerinden bir yük kalmiş gibi hissetmişsindir insana stresi çöküyor böyle şeylerin 💋 çok sevindim önce kedi sonra senin adına
Benim insta kafasına göre şeapıyor tıklıyorsun açilmiyor var bişilerValla kediyide çok sevdim bir yandan üzüldüm. Eşim çok üzüldü misha ile anlaşsalardı bakardık dedi.Dükkanın adresini aldık gidip sevcez bir ara 🤣
Ya korkuyorlar kediden ödüm patladı falan yazıyorlar 🤣🤣🤣 hayret ediyorum. Çok korkunçmuş kedi hırlamıs 🤣 instan düzeldiyse atarım ordan video
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.