kimse takmamıştır diye yatıp zıbarmışım xjfnncPC oturdum oyun giricem sen napıyorsun.
Peeling almak istiyorsun aldın mı ne aldın
ula ne alaka ne biliyon zjnxmdnfmcAtanamadığı için zamansızlığı yaşıyor gibi![]()
şuan bi sabah çenesine ihtiyaçççç var çeeenim 😻Çay demledim gel birlikte sıkılalım
Konuşulmadık bir şey birakmayana dekşuan bi sabah çenesine ihtiyaçççç var çeeenim 😻
Hamam tasını gördün mü?lets gooo
Yüz peelingi kullanıyorum sadece ondan yazamadım. rosense papatya gül kayısılıkimse takmamıştır diye yatıp zıbarmışım xjfnnc
yok be almadım hayla öyle bi derdim var
bende kozmetik alma mallığı varYüz peelingi kullanıyorum sadece ondan yazamadım. rosense papatya gül kayısılı
Kahve şeker su veya sade kahve su ile yaparım arada bir.
Lavanta yağı şekerde ayak peelingim var çok güzel oluyor.
bende kozmetik alma mallığı var
illahi gidip o parayı verecem
salak mıdır nedir bu beynim
tenim yumuş olsun ama miste koksun gibi bi ihtiyaç zknxkf
Valla bir kaç sabit kullandığım ürün var dışına çıkmıyorum küçük sivilceler kızarmalar vs ajerli yapıyor.Pahalı da ürünler alsam hep yaşadığım bir durumdu. Rosense hariç yüz bakım ürünü kullanmıyorum.nunumda olmasa kimse bildirim yollamıyo
canım nunum
20 bildirim gelmiş hepside nerdeyse senden
lav yü babe
istiyorum diye değil hislerini yollaValla bir kaç sabit kullandığım ürün var dışına çıkmıyorum küçük sivilceler kızarmalar vs ajerli yapıyor.Pahalı da ürünler alsam hep yaşadığım bir durumdu. Rosense hariç yüz bakım ürünü kullanmıyorum.
O yüzden biraz bitkisel şeyleri de seviyorum sanırım.
Rica ederim efendim okuduğum yorumlara smiley atıyorum sanırım o yüzden ☺️![]()
Psikolojik açlık. 😔yav ramazan öncesi neden herkes çıldırmış gibi alışveriş yapıyor ki
günlük rutin hayatımızz alüü sadece bi öğün geceye kayacak peh
Yüz peelingi kullanıyorum sadece ondan yazamadım. rosense papatya gül kayısılı
Kahve şeker su veya sade kahve su ile yaparım arada bir.
Lavanta yağı şekerde ayak peelingim var çok güzel oluyor.
Karma benim yüzüm.Karma ciltmi kurumu ?
hayretle izliyorum ya bende oruç tutacam bunlar farklı bişey mi yapacakPsikolojik açlık. 😔
kendini öldüllendiriyor insanlar işte bir nevi motivasyon gibi , kalabalık ailelerde cocuklari falan da özendirmek icin... parası olan harcıyo beeeyav ramazan öncesi neden herkes çıldırmış gibi alışveriş yapıyor ki
günlük rutin hayatımızz alüü sadece bi öğün geceye kayacak peh
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.