İçinden Geçeni Söyle

CaT

🎈
Board Admin
Bugün de vajina hakkinda bilgiler hortlamis 🤔 kimin parmağı var bu işin içinde?

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
hani böyle kosturuyoruz ya deli gibi , her hangi birsey ugruna , iş , okul , aşk , aile , yada aklıma gelmeyen her ne var ise..

sonsuz öfkeler , sınırısız kaygılar , doyumsuz hırslar , ölümsüz aşklar , kimseli kimsesiz hayaller (: ve daha ne büyük sıfatlı duygu durumlar...

hepsinin bitecegini ama bugün ama yarın hepsinin tamamen ve geri dönüşü olmayacak sekilde bitecek olduğunu bilmek , öyle hafifletiyor ki bedenimin bütün ağırlığı kayboluyor sanki.

Bunca efor , çabalama , fazladan tek bir cümle , tek bir nota , fazladan bir ev , fazldan yada daha lüx bir araba öyle kaybediyor ki anlamını bakışımın teğet geçtiği kutulardan farksız oluyor bir anda (:

ne kimseyi fazla sevebiliyor ne de kimseye fazla üzülüp , fazla sevinebiliyorum ama çok huzurlu ve mutlu bir dinginlik dolduruyor akreple yelkovan arasinda ki bosluğu...

her şeyın sonu oldugunu bilmek , uculatıyor mu birseyleri aslında hayır , az kelime harcanmış cümlelerde büyük anlamlar bulma zevkinden birşey eksiltiyor mu aslaaaa , sadece rahatlatıyor , mutlu bile ettiği söylenebilir (:

bir paket sigara gibi yana yana biteceğiz ne bizim , ne ateşin ne yakanın suçu var , olayın doğası bu.... falablar filanlarrrrr bitecek iste..

hebele hübele

Altın Üye
oda kötüymüş ya uykunun ortasında uyanmak ben hiç uyumuyorum ama sabah uyuduğumda baya uyuyom 8 saat falan en az
atarax aldım bu ara gerçi hiç bişe duymuyorum ondan
ay dikkat et kendine psikoloğa git bence benimki yorgunluktan oluyor
bi ara 15 gün uyuyamamıştım
pandemide 3 güne bir zorla uyuyodum ne mal bi kafa biliyorum

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
ay dikkat et kendine psikoloğa git bence benimki yorgunluktan oluyor
bi ara 15 gün uyuyamamıştım
pandemide 3 güne bir zorla uyuyodum ne mal bi kafa biliyorum
Teşekkür ederim 🥰
Depremden sonra böyle oldu. Haber izlemiyorum instada da bakmıyorum. Uyku saatim bozuk suan uyuyorum. Ama sabah uyuyup şimdi uyanıyorum. Bunu düzeltirsem daha iyiyim.
Boktan haberleri takip etmedikçe.

forumtutkunu

Platin Üye
hani böyle kosturuyoruz ya deli gibi , her hangi birsey ugruna , iş , okul , aşk , aile , yada aklıma gelmeyen her ne var ise..

sonsuz öfkeler , sınırısız kaygılar , doyumsuz hırslar , ölümsüz aşklar , kimseli kimsesiz hayaller (: ve daha ne büyük sıfatlı duygu durumlar...

hepsinin bitecegini ama bugün ama yarın hepsinin tamamen ve geri dönüşü olmayacak sekilde bitecek olduğunu bilmek , öyle hafifletiyor ki bedenimin bütün ağırlığı kayboluyor sanki.

Bunca efor , çabalama , fazladan tek bir cümle , tek bir nota , fazladan bir ev , fazldan yada daha lüx bir araba öyle kaybediyor ki anlamını bakışımın teğet geçtiği kutulardan farksız oluyor bir anda (:

ne kimseyi fazla sevebiliyor ne de kimseye fazla üzülüp , fazla sevinebiliyorum ama çok huzurlu ve mutlu bir dinginlik dolduruyor akreple yelkovan arasinda ki bosluğu...

her şeyın sonu oldugunu bilmek , uculatıyor mu birseyleri aslında hayır , az kelime harcanmış cümlelerde büyük anlamlar bulma zevkinden birşey eksiltiyor mu aslaaaa , sadece rahatlatıyor , mutlu bile ettiği söylenebilir (:

bir paket sigara gibi yana yana biteceğiz ne bizim , ne ateşin ne yakanın suçu var , olayın doğası bu.... falablar filanlarrrrr bitecek iste..
Bu kafayla içlik donlarını cumartesi pazarından almaya devam edersin :honk: kimse sana zengin olamazsın diyemez :honk: hem fakirsin hem zengin tesellisi yaşıyorsun :honk:

Son düzenleme:

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Bu kafayla donlarını cumartesi pazarından almaya devam edersin :honk: kimse sana zengin olamazsın diyemez :honk: hem fakirsin hem zengin tesellisi yaşıyorsun :honk:
ahhh bee dayı , ne var yani cumartesi pazarında yengeç salihden don almışsam , kendisi moda ikonudur bfbxbxbxbx kendi giymediğini bize giydirmez bcbcbx

forumtutkunu

Platin Üye
Edebiyat parçalarken kendi kendini düşürdüğün hallere bak :honk:

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
bu şekilde yenilmemeliydik :( üzgünüm beee çok hem de 🚬

Üst Alt