kontra yaptım fbxbxbd dünün intikamı fhdhdhhdBugün de vajina hakkinda bilgiler hortlamis 🤔 kimin parmağı var bu işin içinde?
ay dikkat et kendine psikoloğa git bence benimki yorgunluktan oluyoroda kötüymüş ya uykunun ortasında uyanmak ben hiç uyumuyorum ama sabah uyuduğumda baya uyuyom 8 saat falan en az
atarax aldım bu ara gerçi hiç bişe duymuyorum ondan
Teşekkür ederim 🥰ay dikkat et kendine psikoloğa git bence benimki yorgunluktan oluyor
bi ara 15 gün uyuyamamıştım
pandemide 3 güne bir zorla uyuyodum ne mal bi kafa biliyorum
Bu kafayla içlik donlarını cumartesi pazarından almaya devam edersinhani böyle kosturuyoruz ya deli gibi , her hangi birsey ugruna , iş , okul , aşk , aile , yada aklıma gelmeyen her ne var ise..
sonsuz öfkeler , sınırısız kaygılar , doyumsuz hırslar , ölümsüz aşklar , kimseli kimsesiz hayaller (: ve daha ne büyük sıfatlı duygu durumlar...
hepsinin bitecegini ama bugün ama yarın hepsinin tamamen ve geri dönüşü olmayacak sekilde bitecek olduğunu bilmek , öyle hafifletiyor ki bedenimin bütün ağırlığı kayboluyor sanki.
Bunca efor , çabalama , fazladan tek bir cümle , tek bir nota , fazladan bir ev , fazldan yada daha lüx bir araba öyle kaybediyor ki anlamını bakışımın teğet geçtiği kutulardan farksız oluyor bir anda (:
ne kimseyi fazla sevebiliyor ne de kimseye fazla üzülüp , fazla sevinebiliyorum ama çok huzurlu ve mutlu bir dinginlik dolduruyor akreple yelkovan arasinda ki bosluğu...
her şeyın sonu oldugunu bilmek , uculatıyor mu birseyleri aslında hayır , az kelime harcanmış cümlelerde büyük anlamlar bulma zevkinden birşey eksiltiyor mu aslaaaa , sadece rahatlatıyor , mutlu bile ettiği söylenebilir (:
bir paket sigara gibi yana yana biteceğiz ne bizim , ne ateşin ne yakanın suçu var , olayın doğası bu.... falablar filanlarrrrr bitecek iste..
ahhh bee dayı , ne var yani cumartesi pazarında yengeç salihden don almışsam , kendisi moda ikonudur bfbxbxbxbx kendi giymediğini bize giydirmez bcbcbxBu kafayla donlarını cumartesi pazarından almaya devam edersinkimse sana zengin olamazsın diyemez
hem fakirsin hem zengin tesellisi yaşıyorsun
![]()
@Küboo senin olayın da böyle iç sıkıntısı ile mi başlamişti çiçeğimgece 2de uyanıp of çok sıkılıyorum diyip daraldım
insan hiç uykusunda sıkılır mı
hoyda
Bak kedili konu açtım atcen mi kedini artık.Mesajımı almıştır o![]()
@Küboo senin olayın da böyle iç sıkıntısı ile mi başlamişti çiçeğim
b12 d vitamininize mutlaka baktırın.galiba yaa, tam da hatirlamiyorum artik yillardir ayni derdi yaşadıgimdan :/
dayı ne bu gerginliğin allsen tamam pazardan gelirken sana da bi kilo patlıcan alırım 🍆🍆 dbdbdhd yada direk yengeç salihi getirim fbdbddbbdEdebiyat parçalarken kendi kendini düşürdüğün hallere bak![]()
Valla yükselen tek şey dolar falan biz tükenmişlik sendromundayız.bugün de herkes bana yükseliyor ya![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.