Sürekli kötü şeyleri önce düşünüp bardağın boş tarafına bakmak kolay düzeltilen bir alışkanlık değil.:d beni anlayan bir tane insan yok muydu….
Bunu da şimdi okudum heŞu duvara yapiştirmalı yuvarlak kedi nanesi denedin mi hiç
Kedi bizi manyak etti ya miyaaw miiiiyaaWwwww şu klaus ses istiyor ya atcam kedinin bağırmasını yeminle çocuk birdaha ses mes istemez 🐱🤣🤣🤣🤣
Şiş kedi yapıyoz sanki evde MİYAWW WEW WWWW WWW
Zaten uykum hassastı valla ben deli oluyom sinir sıvılaşması yaşıyorum.Mart ayı normaldir 🐈😝😝😝 benim iki tane, ev halki yatmaya gittimi başlıyorlar evde konser vermeye 🤣🤣🤣🤣
Onun derdini biliyoruz fjxjxnZaten uykum hassastı valla ben deli oluyom sinir sıvılaşması yaşıyorum.
Birde kızgınlıktan işemeye başladı şuan her an herhangi bir yere işeyebilir. Ben deliler hastanesine doğru gideceğim gibi... https://www.google.com/url?sa=t&sou...UQFnoECAwQBQ&usg=AOvVaw2M7U0IENj_mcHgZ7MK0gJh aa bundan aldım. Gelir inşallah.
Bana geliyorlar yoksa ben iptal ben vefat.
Valla 1 kızgınlık daha geçirmesini bekliyorum 7 aylık şuan kedi sonra veterinere götürücem. Çünkü artık çiş bırakmaya başladı. 2 gündür deliriyorum evde dün sinirlerim halay çekti. El yapımı seccadeye işedi ya hatıra 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲Onun derdini biliyoruz fjxjxn
güzellik anlayışım sanırım bu ya büyülendim vallaggg:\
View: https://youtube.com/shorts/63OPZbOqer0?feature=share
Ama bu nie böyle erken başlamiş yaValla 1 kızgınlık daha geçirmesini bekliyorum 7 aylık şuan kedi sonra veterinere götürücem. Çünkü artık çiş bırakmaya başladı. 2 gündür deliriyorum evde dün sinirlerim halay çekti. El yapımı seccadeye işedi ya hatıra 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
kusursuz o deilde kizin guzelligi inanilmaz gerçekten büyü lendim filan .s .dBunun diz kapağı senin kriterlerine göre mi
kusursuz o deilde kizin guzelligi inanilmaz gerçekten büyü lendim filan .s .d
instagramini da bulsaniz olur aglicam yoksa unutamam bu quzelligi shshahahahYiağğ demek öyle ben sadece diz kapağı seviyorsun sandım jfnd
Gidip isteyelim kızı ya
İnanmazsan @Küboo ya sor
Hayırdır sen nen var hiçte öyle mutsuz görünmüyordun Sjsjssjne zaman baba, mezara girince mi?
Bence o salak veteriner ayını doğru bilemedi veya bu kediyi ben kurtardığımda peynir yumurta süt yoğurt ne bulsa yiyordu. Belkide bakamadılar durumları yoktu kedi gelişemedi en son gittiğimde 2 600 kg di kedi ocak 15 ocak falandı.Ama bu nie böyle erken başlamiş ya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.