Farkındayım biraz daha sıkarsan öldüreceksin Sjssjsjbiraz da benim avatarımın güzelliğini konuşalım...
jerry sensin @Serçe <üç
çok özledim ondan...Farkındayım biraz daha sıkarsan öldüreceksin Sjssjsj
Fettan gözlü deyip özlemen bilmiyorum Sjsjdjdçok özledim ondan...
sen ne zaman bana gelirsen fsjkhfdgkjfhgadfg.Fettan gözlü deyip özlemen bilmiyorum Sjsjdjd
Yaz ne zaman gelir Ankraya ?
Limuzini gönder sabah 9 da hazır olsun Ssjsjjssen ne zaman bana gelirsen fsjkhfdgkjfhgadfg.
sen yeter ki iste! :dLimuzini gönder sabah 9 da hazır olsun Ssjsjjs
İyi ki varsın :dsen yeter ki iste! :d
bol öpcükler...İyi ki varsın :d
Ben görmedim valla ne bileyim.Bu aralar daha çok burda aslında
Seni anlıyor ve yapısal olarak parçalanıyorum🤪Bazi konularda bende bu dertten muzdarip im.. seni cok iyi anliyorum ldjdjd
Hayvan gibi yemek yiyorsan nasıl ciddi bilgiler istiyorsun acaba? Bu işler sakat işler bir uzmanın desteğine başvur bence. Burada bizim kahvehane yada yeni neslin tabiri ile cafe bilgileri ile olacak iş değil.kilo vermek için ciddi bilgiler istiyorum
hayvan gibi yemek yiyorum bu ne iştah eşşolueşşek
Ne güzel yiyor yavvv... Keşke bende yisem..Yazından aklıma gelen tek görsel Sjsjsjs
Ekli dosyayı görüntüle 5050
Akşam bunun provasını yapabilirsinNe güzel yiyor yavvv... Keşke bende yisem..![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.