İçinden Geçeni Söyle

CipraLex

Gümüş Üye
Emekli olucam diyor. Emekliyse dayıdır. Değilse biraz daha çalışır.
Emekli olucam maaşı da alıcam ama çalışmaya da devam. Ekstradan bi 7 bin TL gelirim olacak. Onun haricinde bir şey olmayacak.

Aaa birde eczanede para ödemiycem. Katılım payı falan. Emekli maaşımdan kesilecek..:D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Emekli olucam maaşı da alıcam ama çalışmaya da devam. Ekstradan bi 7 bin TL gelirim olacak. Onun haricinde bir şey olmayacak.

Aaa birde eczanede para ödemiycem. Katılım payı falan. Emekli maaşımdan kesilecek..:D
Maaştan kesilince kim ödüyor

CipraLex

Gümüş Üye
Lennn nelerin hesabını yapmaya başlamışım ben böyle @Chen ben bildiğin emekli moduna geçmeye başlamışım bee yakında mahallede silecekte kaldırmaya başlarsam şaşırmamak lazım artık..:D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Lennn nelerin hesabını yapmaya başlamışım ben böyle @Chen ben bildiğin emekli moduna geçmeye başlamışım bee yakında mahallede silecekte kaldırmaya başlarsam şaşırmamak lazım artık..:D
Gazete bulmacaları?

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
16 - Böcekleri olan ay
Burçlar kendi içlerinde 3 evreye ayrılıyor 10 civarı günler ile sen son evre aslansın. Bu evrelerinde kendi içinde farklılıkları olur ve en baskın olmayan veya biraz daha farklı özellikler taşıyan olur. Yani sen en baskın olmayan evredesin bu yüzden biraz farklılıklar olabilir. Normalde kavgacı inatçı eğlenceli girişken lider bir burçtur Aslan.
En belirgin sende de bu özellikler vardır ama daha silik olabilir.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Onun emeklilikle ne alakası var çok çözerdim ben eskiden unuttum hep 🥲
Ben de bulmaca dergileri alıyordum bir dönem sürekli fkfkdk sonra sorular hep aynı gelmeye başladı

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
@HolySpectre de aslan ın bildiğimiz özellikleri daha bariz @nunu
Oda çok ortalarda görünmüyor. Geldiği zaman karikatürlerini atıyor espri yapacaksa yapıyor hep net lagaluga yaptığını hiç görmedim. Görevinide yapıyor haliyle teknik ona biz uyanamıyoz. Sonra gidiyor 🤣

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Oda çok ortalarda görünmüyor. Geldiği zaman karikatürlerini atıyor espri yapacaksa yapıyor hep net lagaluga yaptığını hiç görmedim. Görevinide yapıyor haliyle teknik ona biz uyanamıyoz. Sonra gidiyor 🤣
Bu aralar daha çok burda aslında

Üst Alt