Valla daha 12 ay 22 gün var. Neyse bişi kalmamış bee..Çoğu gitmiş azı kalmış..Dayı senin aklına gelmesin. Sen aklını emekli maaşına tak. Gerisini hallederiz :)
Valla daha 12 ay 22 gün var. Neyse bişi kalmamış bee..Çoğu gitmiş azı kalmış..Dayı senin aklına gelmesin. Sen aklını emekli maaşına tak. Gerisini hallederiz :)
Yok ya daha dayı olmadı o çok diriDayı senin aklına gelmesin. Sen aklını emekli maaşına tak. Gerisini hallederiz :)
Benim de çok kalmadı ya bi 26 yıl falan var galiba yaş için.Valla daha 12 ay 22 gün var. Neyse bişi kalmamış bee..Çoğu gitmiş azı kalmış..![]()
Emekli olucam diyor. Emekliyse dayıdır. Değilse biraz daha çalışır.@CipraLex forumumuzun ilk emeklisi olacan
Gömleğin ipeklisi erkeğin eöeklisi
Yok ya daha dayı olmadı o çok diri
Emekli olucam maaşı da alıcam ama çalışmaya da devam. Ekstradan bi 7 bin TL gelirim olacak. Onun haricinde bir şey olmayacak.Emekli olucam diyor. Emekliyse dayıdır. Değilse biraz daha çalışır.
Dayılaşmadan emekli oluyor o diri hala seni beni gömerEmekli olucam diyor. Emekliyse dayıdır. Değilse biraz daha çalışır.
Maaştan kesilince kim ödüyorEmekli olucam maaşı da alıcam ama çalışmaya da devam. Ekstradan bi 7 bin TL gelirim olacak. Onun haricinde bir şey olmayacak.
Aaa birde eczanede para ödemiycem. Katılım payı falan. Emekli maaşımdan kesilecek..![]()
Yine ben ödüyorum ama elden ödemiyorum ya...Maaştan kesilince kim ödüyor
Gazete bulmacaları?Lennn nelerin hesabını yapmaya başlamışım ben böyle @Chen ben bildiğin emekli moduna geçmeye başlamışım bee yakında mahallede silecekte kaldırmaya başlarsam şaşırmamak lazım artık..![]()
Elime geçerse el atarım yoksa aramam ama elime geçerse mutlaka bi el atarım dayanamam..Gazete bulmacaları?
Burçlar kendi içlerinde 3 evreye ayrılıyor 10 civarı günler ile sen son evre aslansın. Bu evrelerinde kendi içinde farklılıkları olur ve en baskın olmayan veya biraz daha farklı özellikler taşıyan olur. Yani sen en baskın olmayan evredesin bu yüzden biraz farklılıklar olabilir. Normalde kavgacı inatçı eğlenceli girişken lider bir burçtur Aslan.16 - Böcekleri olan ay
Onun emeklilikle ne alakası var çok çözerdim ben eskiden unuttum hep 🥲Gazete bulmacaları?
Ben de bulmaca dergileri alıyordum bir dönem sürekli fkfkdk sonra sorular hep aynı gelmeye başladıOnun emeklilikle ne alakası var çok çözerdim ben eskiden unuttum hep 🥲
Oda çok ortalarda görünmüyor. Geldiği zaman karikatürlerini atıyor espri yapacaksa yapıyor hep net lagaluga yaptığını hiç görmedim. Görevinide yapıyor haliyle teknik ona biz uyanamıyoz. Sonra gidiyor 🤣@HolySpectre de aslan ın bildiğimiz özellikleri daha bariz @nunu
Aynı çünkü 🤣🤣🤣Ben de bulmaca dergileri alıyordum bir dönem sürekli fkfkdk sonra sorular hep aynı gelmeye başladı
Ne gözlerini belertirsen
Bu aralar daha çok burda aslındaOda çok ortalarda görünmüyor. Geldiği zaman karikatürlerini atıyor espri yapacaksa yapıyor hep net lagaluga yaptığını hiç görmedim. Görevinide yapıyor haliyle teknik ona biz uyanamıyoz. Sonra gidiyor 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.