İçinden Geçeni Söyle

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Nasıl güzel yoğun bir yağmur

Keşke şehirde de yaşayıp toprak kokusu alacağiniz evlerimiz olsa...

Kokusundan anlasak yağmuru

Gök gürültüsü de güzel gelirdi

Köyü özlüyorum böyle zamanlarda

Ciğerime dolan yağmur kokusu yok

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
fotoğrafçıya gitmem lazım hiç gidesim yok .s.s
mesai de başlayacak birazdan pff .s.s

pumpkin🌸

Elmas Üye
neyse yarın doktora giderken uğrayım fotoğrafçıya hiç evden çıkasım yok .s.s belki bi çılgınlık yapar ev sahibine kapıyı söylemeye giderim, bilemedim :honk:

Lucas

Uzaklaştırıldı
Google'da gördüğüm rüyayı aratınca da her zaman aynı şey çıkıyor farklı rüyalar olsa bile... 😑
Nasıl oluyorsa her şey hayra yorumlanıyor iş bulacaksın zengin olacaksın paraya para demiceksin diyorlar her seferinde

pumpkin🌸

Elmas Üye
az önce yeni gelen bi danışanımın analizini aldım 3 saat açıkladım falan harika bir başlangıç yaptık neyse giderken diyo ki, sizin yanınıza gelmeden dahiliye devlet hastanesinde yönlendirmişti ona gittim. bana bi liste verdi ama tartmadı dedi.. dedim onların maalesef böle tartısı yok, ondandır. yok baskülle bile tartmadı dedi. dedim kilonuzu sölemişsinizdir yok onu da sormadı dedi. akşama kadar 50-60 kişi bakıyorlar kolay değil zamanları olmayabiliyor bazen hem meslekte ilerledikçe gözünle tartıyorsun insanı kontrole geldiğinizde ben sizin kaç kilo verdiğinizi yağ mı kas mı sölerim dedim gülüştük öyle gitti... ben her zaman meslektaşlarımı savundum ama insan bazen gerçekten hayret ediyor.... sonra da doktoru hemşiresi osu busu neden bize savaş açıyor.... neden acaba............

Lucas

Uzaklaştırıldı
az önce yeni gelen bi danışanımın analizini aldım 3 saat açıkladım falan harika bir başlangıç yaptık neyse giderken diyo ki, sizin yanınıza gelmeden dahiliye devlet hastanesinde yönlendirmişti ona gittim. bana bi liste verdi ama tartmadı dedi.. dedim onların maalesef böle tartısı yok, ondandır. yok baskülle bile tartmadı dedi. dedim kilonuzu sölemişsinizdir yok onu da sormadı dedi. akşama kadar 50-60 kişi bakıyorlar kolay değil zamanları olmayabiliyor bazen hem meslekte ilerledikçe gözünle tartıyorsun insanı kontrole geldiğinizde ben sizin kaç kilo verdiğinizi yağ mı kas mı sölerim dedim gülüştük öyle gitti... ben her zaman meslektaşlarımı savundum ama insan bazen gerçekten hayret ediyor.... sonra da doktoru hemşiresi osu busu neden bize savaş açıyor.... neden acaba............
Kaldı mı senin gibi koca yürekli insanlar

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

Klaus

always and forever...
Uzaklaştırıldı

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Evet... Çoğu Dr öyle zaten sen hiç devlet hastanesine gitmedin mi yoksa

Sonra Bi güzel de uşağini azarlar gibi azarlayıp gönderiyorlar

Neyse zaten hastaneden randevu alamıyoruz da bu çileyi çekmiyoruz

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
bende bunları öneriyim sana o zaman Visageden sonra en korkunç 2 3 oyundan biri olabilir

View: https://store.steampowered.com/app/921780/The_Dark_Occult/

View: https://store.steampowered.com/app/1517340/From_The_Darkness/ < baya gerildim ve korkunç gerçekten xd

ama en korkunç olarak Herkes Visage' yi önermiş kesinlikle oynamak lazım şart xd

Benim en korkuncu oynayayım gibi bir ısrarım yok.. çok gerilip eğlenemeyecsem tercih etmem sanırım.yıllar önce çok oyunculu korku oyunları daha yokken falan amnesia oynamıştım.Sanırım en gerildiğim oydu.
Çok geriyor ya böyle koridordan ilerlemek için düşünüyorsun gitmesem mi 🤣🤣🤣🤣
Başkalarıyla oynarkende korkuyorsun ama gülüyorsun sonra eğlenceli oluyor.
Attığın oyunlarıda listeme ekleyeyim bundan sıkılınca denerim tyty 😁😁

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Zam yapacağını söyleyip fikrinden vazgeçirdiğim ev sahibine zam yaptırdığım için kutluyorum kendimi.

Bu konuşma ne ara bu hale geldi?

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Bunu nasıl başardın yahu 🥲
Bir buçuk yıl önce taşındım buraya. Haliyle şimdiki yüksek rakamlardan oturmuyorum. Hatta çok çok düşük bir fiyat karşılaştırdığımda.

Niye suçluluk hissettiysem artık, teklifi önce reddettim sonra da bizzat arayıp kabul ettim. Hak geçsin istemiyorum galiba, benim oturduğum fiyata oturan kimse yok civarda.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bir buçuk yıl önce taşındım buraya. Haliyle şimdiki yüksek rakamlardan oturmuyorum. Hatta çok çok düşük bir fiyat karşılaştırdığımda.

Niye suçluluk hissettiysem artık, teklifi önce reddettim sonra da bizzat arayıp kabul ettim. Hak geçsin istemiyorum galiba, benim oturduğum fiyata oturan kimse yok civarda.
Ya bazen en iyi olanı bu boşver.
Bizde aynısını yaptık hatta %25 ten fazla zam yapamadıkları için hak geçmesin diye 100 tl de fazla olsun dedik.
İyi insan olmaya çalışmak güzel ya hak geçmesin demek hatır bilmek ne biliym.Beni mutlu ediyor böyle şeyler duymak..
İyi ki yapmışsın..:kalp::kalp::kalp:

Eunoia

Platin Üye
Doğum günüme hasta olarak girmek istemiyorum :/

Üst Alt