Korktuğum başıma geldi sonunda. Perde değil komple korniş düştü. Ama becerikli döngüsel onu da halletti.Balkon perdesi bu fırtınada da uçmadıysa sağlam demektir.
Tüm gece bir şey olacak diye gözüme uyku girmedi. Ne kıymetliymiş meğer.
Bendeniz tam teçhizatlı fotomuhabiriniz Cevat Kelle, adres ver gelip çekemgidip biyometrik çektirmem lazım ama eriniyorumm ben ve eringeçliklerim.....................
biyometrik çekebilir misin .s.sBendeniz tam teçhizatlı fotomuhabiriniz Cevat Kelle, adres ver gelip çekem![]()
Ardı önü bir resim çekileceksin ne çok şikayet ettin :) Unutma ki resim gerçeğin, gerçeğe en yakın yansımasıdırbiyometrik çekebilir misin .s.s
bir insanın vesikalık bi fotoda iyi çıkma olasılığı çok düşükken biyometrikte neden imkansızlaşıyo .s.s
harika çıkan biyometrik fotomu kabul etmiyolar, çekemiyolar anacımm![]()
iyi o zaman gitmiim benArdı önü bir resim çekileceksin ne çok şikayet ettin :) Unutma ki resim gerçeğin, gerçeğe en yakın yansımasıdır![]()
Neden kendinle sürekli mücadeledesin, ve hep haksızlık ediyorsun ki?iyi o zaman gitmiim bengerçeğinden ne hayır gördük ki yansımasından medet umalım hggjshfkl
murat sen misin yaa afil kimsin sen örselemek istemiyorum pişman olacağım şekilde jhgdfhklNeden kendinle sürekli mücadeledesin, ve hep haksızlık ediyorsun ki?
Hele gönder özelden bir de ben inceleyip karar vereyim, yansımanın gerçeğinden hayır gelir mi![]()
O söz tanıdık geldi ama kim söyledi hatırlayamıyorum.Korktuğum başıma geldi sonunda. Perde değil komple korniş düştü. Ama becerikli döngüsel onu da halletti.
Kim diyordu "olanlar düşündüklerimizden çok daha basittir" diye?
Korku oyununda şeytanlara yem oluyorum.napionuz
iyi hatirlattin bende bi ara şu Visage ye başLiyim. en korkunc oyun olarak gösteriliyor.:)Korku oyununda şeytanlara yem oluyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.