Benim aklıma biri shakira için trol video çekmiş geldi.🤣🤣🤣🤣Al şu taka tukaları takatukacıya götür tekerlemesji geldi aklıma,😁
Benim aklıma biri shakira için trol video çekmiş geldi.🤣🤣🤣🤣Al şu taka tukaları takatukacıya götür tekerlemesji geldi aklıma,😁
Oyun oynuyordum eşim ve arkadaşlarımızla şimdi bitti.napionuz
knayt onlayn hayat oflayn kipsssOyun oynuyordum eşim ve arkadaşlarımızla şimdi bitti.
Senden oyundan yana ümitliydim klaus.
Hiç sesin çıkmadı.
Şimdi uyku vakti iyi geceler.
Bundan sonra bende böyleÜzdün...
Knight mi kaldı.Bir sürü güncel oyun var. Korku oyunu indirdik akşam bir aksilik çıkmaz ise oynayacağız.knayt onlayn hayat oflayn kipsss
View: https://www.instagram.com/reel/CkiKzOdqcsw/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
@pumpkin hocam tahta gibi kurutup bırakmıyoruz öyleyse diyet listesi yazarken dimi
Büyük yükten kurtarmişsinAma bana sevmez dediler bana sevmez dendiiiii .s.s
yok zaten tahta gibi olmayı takıntı haline getiren 3-5 danışanım oldu onlar da tahta gibi oldu, benden zayıf durdukları için yanımda piskolojim bozuluyodu .s.s
öteki cenım içi danışanlarım da zaten 20-30-40-50 allah ne verdiyse verince rahatlayıp gidiyolar![]()
valla o before afterların verdiği huzurun tarifi yok çen, bazen öyle deli ediyorlar ki beni sırf o değişimleri görmenin yüzü suyu hürmetine devam ediyorum bu işeBüyük yükten kurtarmişsin
Allah senden razı olsun ❤️
Kilo yoruyor insani yaw
knayt kaldı mı deme sakın bu başka oyunlara benzemezzzzzKnight mi kaldı.Bir sürü güncel oyun var. Korku oyunu indirdik akşam bir aksilik çıkmaz ise oynayacağız.
Eşim oynattı bir kaç kere healer oynadım.knayt kaldı mı deme sakın bu başka oyunlara benzemezzzzz
hangi korku oyununu indirdin bakem
Şey burcunu merak ettim.🧡Kendi teşhisimi kendim koyup doğru çıkana kadar araştırıyorum. Ufacık bir benzerlik bulunca da "tamam haklıymışım" diyip kendimi doğruluyorum.
Eşim oynattı bir kaç kere healer oynadım.
Ben gözüme sevimli veya güzel görünmeyince sıkılıyom 😅
View: https://store.steampowered.com/app/739630/Phasmophobia/
Korku oyunu bu bakalım 😯😯
Eşim oynattı bir kaç kere healer oynadım.
Ben gözüme sevimli veya güzel görünmeyince sıkılıyom 😅
View: https://store.steampowered.com/app/739630/Phasmophobia/
Korku oyunu bu bakalım 😯😯
Günaydın 💞Fırtına uyutmuyor.
Günaydın forum.
Günaydin çiçeğim ben sararım seni güçsüz kollarımlaFırtına uyutmuyor.
Günaydın forum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.