Saat kaç orada? : )Sizde gun aydi bizde gece devam. S
Bu bildiğin cin işi
saçmalama lucasss beni de korkutma .s.sBu bildiğin cin işi
koy üstüne 7, onu da mı biz söyleyelim..............................Suan gece 2.24 orada kac :)
Nasıl ki kuantum fiziği kuralları başkaysa cinlerin de fizik kuralları başka ve anlayamadığın için momentum korkuttum gibi düşünüyorsun gerçeği kabul et artık...saçmalama lucasss beni de korkutma .s.s
biraz denge biraz momentum az biraz da kütle girince işin içine işçilik hatasını affetmemiş işte![]()
küçükken büyü diye bi film izlemiştim. bi aşiret dizisinde oynayan kadın oynuyordu adı gelmedi aklıma. herkes ölüyordu galiba en sonunda ama o kurtuluyordu. neden? çünkü felak nas okuyordu....... okumaya gidiyorummmmmmNasıl ki kuantum fiziği kuralları başkaysa cinlerin de fizik kuralları başka ve anlayamadığın için momentum korkuttum gibi düşünüyorsun gerçeği kabul et artık...
Küçükken öyle şeyler izlediğin için şu an peşindeler...küçükken büyü diye bi film izlemiştim. bi aşiret dizisinde oynayan kadın oynuyordu adı gelmedi aklıma. herkes ölüyordu galiba en sonunda ama o kurtuluyordu. neden? çünkü felak nas okuyordu....... okumaya gidiyorummmmmm
allah belamı versin ki izlemek istemedimKüçükken öyle şeyler izlediğin için şu an peşindeler...
Kahkaha attım hahaahallah belamı versin ki izlemek istemedim((((
ben zaten korku filmi sevmem .s.s
başkasının kederine gülen bizden değildirKahkaha attım hahaah
Saat kaç orada? : )
koy üstüne 7, onu da mı biz söyleyelim..............................
yazdıktan sonra fark ettim, 7 değil 8miş zaten .s.s taşındın mı sen hayırdır .s.süşendim yazsan öler misin. D
yazdıktan sonra fark ettim, 7 değil 8miş zaten .s.s taşındın mı sen hayırdır .s.s
@CipraLex bu işlerden de anlar mi acaba ya 🤔
ama new yorkla maine aynı saat diliminde değil mi, 7 saat olması lazım nasıl 8 saat oluyor o zamanya günahıma girdin. D Californiada yaşıyordum New Yorka taşındım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.