Taksimdeki patlamaya sebep olan herkese küfür ve beddua ediyorum.
Taksimdeki patlamanın haber ağını kısıtlıyorlar. Haber olarak yayınlayanlara soruşturma açıyorlar.Ayda yılda bir twitterı açayım dedim. Çökmüş giremiyorum.
Yıllardır alıp başını gidiyor hiçbir şey göründüğü gibi değildir diye yok arkadaş tam da göründüğü gibi skkfdkkdkdşatafatına ihtişamına aldandığım insanların tanıdığımda bomboş olduğunu görmem ve hiç ummadıklarımda ne cevherler keşfetmem. bu olay hiç şaşmıyor derken ters köşe yapayım dedim yine ters köşe oldumbazen her şey sadece göründüğü gibiymiş arkadaşlar............
her şey göründüğü gibi demeyelim de ben her defasında yanlış ata oynuyorum diyelimYıllardır alıp başını gidiyor hiçbir şey göründüğü gibi değildir diye yok arkadaş tam da göründüğü gibi skkfdkkdkd
Bırak altıncıyı diğer hisler bile yanıltır oldu. Yanlış at diye bi şey yok ya. At vardır at vardır. At var attırır kapağı at var söktürür şafağı diyerek soğuk espirimi patlatıp bugünü noktalıyorum sizler için (çünkü ben zaten 01:00'deyim)her şey göründüğü gibi demeyelim de ben her defasında yanlış ata oynuyorum diyelim
ya benim 6. hissim de kuvvetlidir, kimse hakkında da yanılmam. kimse hakkında yanılmazken bu kadar yanılgı da neyin nesi hocam![]()
acilen tepkilere beyni yanan smiley eklenmesini talep ediyorum, senin yorumlarını okuyunca hep beynim yanıyo çünküBırak altıncıyı diğer hisler bile yanıltır oldu. Yanlış at diye bi şey yok ya. At vardır at vardır. At var attırır kapağı at var söktürür şafağı diyerek soğuk espirimi patlatıp bugünü noktalıyorum sizler için (çünkü ben zaten 01:00'deyim)
Biz at avrat leopard duyduk ana pankart da oluracilen tepkilere beyni yanan smiley eklenmesini talep ediyorum, senin yorumlarını okuyunca hep beynim yanıyo çünkü
at avrat pankart sloganımı atmak istedim ben de gaza gelip![]()
hiç duymadım ne ki o ki .s.sBiz at avrat leopard duyduk ana pankart da olur
Ayy bi nete yaz görcen google'suzlaştırılma kapatılsın, gugılsızlaştıramadıklarımızdanmışçasına davranhiç duymadım ne ki o ki .s.s
ay ne kadar cahilim keşke ölsemmm .s.s
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.