İçinden Geçeni Söyle

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Taksimdeki patlamaya sebep olan herkese küfür ve beddua ediyorum.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
İnsta,Tube,Twitter ve haber siteleri çalışmıyor.

forumtutkunu

Platin Üye
pintilerin şahı tanıdığım bir yay var :honk: bir de başak burçlarına pinti derler:honk:

forumtutkunu

Platin Üye
Koç burcuda az pinti değil hani :honk: benim tanıdıklarım nedense pinti belki de paraları yoktur:honk:

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
şatafatına ihtişamına aldandığım insanların tanıdığımda bomboş olduğunu görmem ve hiç ummadıklarımda ne cevherler keşfetmem. bu olay hiç şaşmıyor derken ters köşe yapayım dedim yine ters köşe oldum :honk: bazen her şey sadece göründüğü gibiymiş arkadaşlar............

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@dinamickaygısız bana porsche alarak cömertliğini kanıtlamaya davet ediyorum seni

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Kuaföre bağlayamayacağım kadar kes dedim. Uzadığı anda bağlamaya başladım.

Vizyonum sıfır!

pumpkin🌸

Elmas Üye
şu an çok acıktım :((((

Lucas

Uzaklaştırıldı
şatafatına ihtişamına aldandığım insanların tanıdığımda bomboş olduğunu görmem ve hiç ummadıklarımda ne cevherler keşfetmem. bu olay hiç şaşmıyor derken ters köşe yapayım dedim yine ters köşe oldum :honk: bazen her şey sadece göründüğü gibiymiş arkadaşlar............
Yıllardır alıp başını gidiyor hiçbir şey göründüğü gibi değildir diye yok arkadaş tam da göründüğü gibi skkfdkkdkd

pumpkin🌸

Elmas Üye
Yıllardır alıp başını gidiyor hiçbir şey göründüğü gibi değildir diye yok arkadaş tam da göründüğü gibi skkfdkkdkd
her şey göründüğü gibi demeyelim de ben her defasında yanlış ata oynuyorum diyelim :dyg:
ya benim 6. hissim de kuvvetlidir, kimse hakkında da yanılmam. kimse hakkında yanılmazken bu kadar yanılgı da neyin nesi hocam :honk:

pumpkin🌸

Elmas Üye
az önce meditasyon yaparken şey düşündüm
bence her insanın istediği bir ana dönüp oradaki kendini öldürüp onun yerine geçme hakkı olmalı. hatta bunun bedeli kendini öldürmek olmalı (bedel de ödetmeli harika bir fikir) ama belli bir yaşa kadar bu bilgiye sahip olmamalı ve insanlar arasında da bu sır saklanmalı. başka insanların da aynı şeyleri yapabileceği düşünülürse yine zibilyon tane olasılıklı bi bilinmezlik çıkıyo zaten. en azından biraz hayat tecrübesi olurdu. böle aptal saptal hareketlerle yaşamazdık. bence çok mantıklı. allahım tabi sen daha iyi bilirsin ama benimki sadece bir düşünce, affet :dyg: ama mantıklı yani olsa olurdurmuş :honk: belki bu vesileyle hiç doğmamış olurdum, belli mi olur :honk:

sanırım benim meditasyon bi işe yaramayacak................. :honk:

Lucas

Uzaklaştırıldı
her şey göründüğü gibi demeyelim de ben her defasında yanlış ata oynuyorum diyelim :dyg:
ya benim 6. hissim de kuvvetlidir, kimse hakkında da yanılmam. kimse hakkında yanılmazken bu kadar yanılgı da neyin nesi hocam :honk:
Bırak altıncıyı diğer hisler bile yanıltır oldu. Yanlış at diye bi şey yok ya. At vardır at vardır. At var attırır kapağı at var söktürür şafağı diyerek soğuk espirimi patlatıp bugünü noktalıyorum sizler için (çünkü ben zaten 01:00'deyim)

pumpkin🌸

Elmas Üye
Bırak altıncıyı diğer hisler bile yanıltır oldu. Yanlış at diye bi şey yok ya. At vardır at vardır. At var attırır kapağı at var söktürür şafağı diyerek soğuk espirimi patlatıp bugünü noktalıyorum sizler için (çünkü ben zaten 01:00'deyim)
acilen tepkilere beyni yanan smiley eklenmesini talep ediyorum, senin yorumlarını okuyunca hep beynim yanıyo çünkü :honk:
at avrat pankart sloganımı atmak istedim ben de gaza gelip :honk:

Üst Alt