İyi geceler.Baş ağrısından kıvranıyorum.Uyumayı deneyeceğim. Günaydın İyi geceler konusunu bulamadım. iyi geceler sevgiler.
Kelin ilacı olsa başına sürer, o yüzden hiçbir şey diyemeyeceğim. Umarım en kısa sürede toparlarsın.
İyi geceler.Baş ağrısından kıvranıyorum.Uyumayı deneyeceğim. Günaydın İyi geceler konusunu bulamadım. iyi geceler sevgiler.
Napim nunu aplam takilmacalar hayat bana guseL.Videoyu yükledim telif buldu uğraşıp duruyorum. Sen napıyorsun küçük civciv![]()
İyi gecelerValla ben tembellikten çayıda yapmadım.Uyumaya çalısıcam.iyi geceler.![]()
Kayıp oldunuz @velevki hanım siz özlettiniz
Arada kaybolmak iyi geliyor ruhuma :) Nasılsınız?Kayıp oldunuz @velevki hanım siz özlettiniz
Senli daha iyiyiz sensiz az iyiyizArada kaybolmak iyi geliyor ruhuma :) Nasılsınız?
Teşekkürler canım,onore oldum. Sanırım şuan ben de sizli daha iyi hissediyorum:** eksik olmasin varlığın.Senli daha iyiyiz sensiz az iyiyiz
Sen nasılsın
Merhaba, hoş buldum efenim:) sevgilerMerhaba @velevki hanm. Hoş geldiniz 🤗
Sırlarımızı neden paylaşıyorsun.. aşk olsunYüksek bel pantolon gerçekten korse görevi görüyor.
Üşüyorum ama tüm camları açtım. Ev havalansın.Ve aleykümselam çiçeğim
Beni gibi üşüyor musun
Ben de açtim üşüye üşüye 🥶Üşüyorum ama tüm camları açtım. Ev havalansın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.