Güvenlik görevlisiyim
uyku düzenine ayak uydurulamayan meslek ;d
Güvenlik görevlisiyim
Birdaha inanmam guzummmmbilgsayarım yok bebeğim varsa mobil oyun oynarız beraber 🥹
inan noluy 🥺🥺🥺🥺Birdaha inanmam guzummmm
İnanmam 🥺inan noluy 🥺🥺🥺🥺
Kamu spotu: Sigara sağlığa zararlıdır.içtiğim paket 40 tl olmuş bir de gelen zammın hatrı için yaktım iyi mi..
ağlarım…İnanmam 🥺
Valla inanmam daha oyun anlatmam acaip bozuldum ciddi ciddi anlattım bide telefon oyunu diye 🤣🤣🤣🤣ağlarım…
biz orda bi iletişim sorunu yaşadık du gidp okuyup gelcem zjxnkdValla inanmam daha oyun anlatmam acaip bozuldum ciddi ciddi anlattım bide telefon oyunu diye 🤣🤣🤣🤣
Üüüüüüüüü
Kesinlikle mesela bugün gündüzdüm yarın gecedeyimuyku düzenine ayak uydurulamayan meslek ;d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.