annenin sözünü dinle sakın açma sen, telefondan bile virüs gibi bulaşırlar sana sağları solları belli olmaz:)Bilmiyorum annemin yorumu şöyle ;
Bunlar kim böyle kara kara bembeyaz kızlara takmışlar kafayı sakın açma nfxjzn
annenin sözünü dinle sakın açma sen, telefondan bile virüs gibi bulaşırlar sana sağları solları belli olmaz:)Bilmiyorum annemin yorumu şöyle ;
Bunlar kim böyle kara kara bembeyaz kızlara takmışlar kafayı sakın açma nfxjzn
Eskiden kızlar ararmış kontor yol parası diye evlenmek için Türkiye'ye gelmek istediklerini söyleyip 🚬
Devir değişti vallahi nfjx
Ne konuşacağız ki açsam 🚬annenin sözünü dinle sakın açma sen, telefondan bile virüs gibi bulaşırlar sana sağları solları belli olmaz:)
Verdiğin paraya değiyor mu diyorsunonları da gördüm be cidden.. aklıma geldi bak.. telefonu açarsın harika bir ses.. aklında saba melikesi canlanır.. aslında karşındaki oz cadısı.. o sesle dolandıramayacakları adam yoktu..
ben para vermedim ama.. sadece sese vereceksen bişeyler.. değebilir.. denemek lazımVerdiğin paraya değiyor mu diyorsun
Artık bizim durumlar onlardan kötüben para vermedim ama.. sadece sese vereceksen bişeyler.. değebilir.. denemek lazım![]()
Artık bizim durumlar onlardan kötü
Sen ara bu defa evlenelim para yolla kontor yolla uçak bileti alcam de mdjdj
Başına bir şey gelecek Ayetel kürsi okuİçimde bir huzursuzluk var
söylemem dsajafdsasdqweSen antalyada misinnnnn
Geçmiş olsunBelimin ağrısından duramayacak hale geldim, öf.
Daha etkili bir şey lazım sanırım bana..Geçmiş olsun![]()
Daha etkili bir şey lazım sanırım bana..
Nası yaEkli dosyayı görüntüle 9208
Bu değişikler de kim ya
Kimlere satılıyor kimlerle paylaşiliyor numaralarımız
Sağol içim rahatladı (:Başına bir şey gelecek Ayetel kürsi oku
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.