ben nası büyük adam olucam
siz antalyada olsanız napacaksınız merak ediyorum sıcaklardan şikayetci olanlar![]()
![]()
Geceki çekirge mi o? : )))Uykumu kaçıran bir sen eksiktin Çekirge ya
Attık dışarı başka geldi hey allahım
Kedi yiyor aha kedi çekirgeyi yiyor ohaaa
Hindistan'da tanıdıkların mı var yoksa @Chen ?Ekli dosyayı görüntüle 9208
Bu değişikler de kim ya
Kimlere satılıyor kimlerle paylaşiliyor numaralarımız
bi cevapla bakalım. mirasın miktarı büyükse haberim olsunEkli dosyayı görüntüle 9211
Miras mi kaldı acaba bir yerden fjckxnxn
Bilmiyorum annemin yorumu şöyle ;Hindistan'da tanıdıkların mı var yoksa @Chen ?
Deniyor işte bişiler ama bu sıralar başkalarını da aramışlar sanırım sosyal medyada da denk gelmiştim :dbi cevapla bakalım. mirasın miktarı büyükse haberim olsun
şükür ki benim şahsi dolandırıcım var. başka kimseye dolandırılamıyorum![]()
Deniyor işte bişiler ama bu sıralar başkalarını da aramışlar sanırım sosyal medyada da denk gelmiştim :d
Yeni mülteciler mi yoksa
Eskiden kızlar ararmış kontor yol parası diye evlenmek için Türkiye'ye gelmek istediklerini söyleyip 🚬bunlar eski ama yöntemleri yeni bence![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.