Mesaj kutuna bak beğen beğenme sonra uyuyacağım.bilmiyorum çok saçma ve tatlı zkjxkxndm
ayrıca havalı kuul
🤣🤣🤣🤣 küfür yedim gibi hissettim lanMesaj kutuna bak beğen beğenme sonra uyuyacağım.
Neden lan 🤣🤣🤣🤣🤣 küfür yedim gibi hissettim lan
bi kes lan artık der gibi ajjsksjsksj ama demelisin çünkü benle uğraşılmazzNeden lan 🤣
Yol yani beğenirsende beğenmirsende uyuyacağım birazdan atayımda hani gideyim demek istedim..bi kes lan artık der gibi ajjsksjsksj ama demelisin çünkü benle uğraşılmazz
sarılalım?Yol yani beğenirsende beğenmirsende uyuyacağım birazdan atayımda hani gideyim demek istedim..
Uğraşılmalık bir şeyin yok boşa kendini gömme.
Gömülesi insan çok valla sıra sana bana gelene kadar ohoooo
Sıkıp kütletiyim mi 🤣sarılalım?
zerre kadar uykum yok ve bu hiç hayra alamet değil 🤣🤣Sıkıp kütletiyim mi 🤣
Yatak zoıbarak bak sabah olcek 🤣🤣🤣
yahu niye birilerini gömüyorsunuz? gece gece beddua etmeyin bırakın yaşasın insanlar.Yol yani beğenirsende beğenmirsende uyuyacağım birazdan atayımda hani gideyim demek istedim..
Uğraşılmalık bir şeyin yok boşa kendini gömme.
Gömülesi insan çok valla sıra sana bana gelene kadar ohoooo
Dolaptan uzak dur 💤💤💤💤💤zerre kadar uykum yok ve bu hiç hayra alamet değil 🤣🤣
çok acıktım mutfağa gidip kocaman bir bardak su içtim yarım litrelik 🤣🤣Dolaptan uzak dur 💤💤💤💤💤
Uykun deliyorrr lan yok geliyorr ulan klavye ibne bu telefon 🤣🤣🤣
Şimdi bir yemek gömmek var..yahu niye birilerini gömüyorsunuz? gece gece beddua etmeyin bırakın yaşasın insanlar.
haa ortada başka bir gömmek var. ben orayı pek anlamadım ama bakıccam. haa burcu? taam selam soylerim. ben anlamam burcdan hurcdanŞimdi bir yemek gömmek var..
Birde toprak atma lafı var
Birde gömmek var bu gömmek ölmek değil.
Kötü özellikleri olan kötü niyetli olan insanları göm göm bitmez sıra bile gelmez. Gömmek kötü özellik saymak gibi hani böyle işte
Burcunu yazdın mı 🤣
Doğum günü biliyorsan ben söylerim sana 🤣haa ortada başka bir gömmek var. ben orayı pek anlamadım ama bakıccam. haa burcu? taam selam soylerim. ben anlamam burcdan hurcdan
23/mart/ WWII sonrasıDoğum günü biliyorsan ben söylerim sana 🤣
Hurçtan bende anlamam. İnatçı burç profili belirliyorum. Ne yapalım tahmin edelim bari 🤣
EE şimdi bak baklım ne çıkıcak falımda. varmı ufukda izdivaş filan.23/mart/ WWII sonrası
İnat doğru koç burcuymuşsun.23/mart/ WWII sonrası
Çalışanı şeytan sevmez.Siz yatiyorsunuz ben çalışıyorum bu saatte (: şeytan bile açıyor halime (;.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.