sordum gugıl tıransleyte. dedi ki: yuneofrinaama yazamıyorum işte jsbxjdbdndn
guguldan okunuşu çıkıyo
ay çok güldüm
yazana kadar 7 kere repeat attım.
tekrar düşündüm de sana bi nick lazım.
ilk kriter yazılışı umrumda değil okunuşu kolay olması

sordum gugıl tıransleyte. dedi ki: yuneofrinaama yazamıyorum işte jsbxjdbdndn
guguldan okunuşu çıkıyo
ay çok güldüm
allasen şu nickin okunuşunu yazsana. sonuna gelene kadar dilim dönmüyor nolur türkçe yaz okunuşunu akdjasdsa
hadi bana nick bulalımsordum gugıl tıransleyte. dedi ki: yuneofrina
ilk kriter yazılışı umrumda değil okunuşu kolay olması![]()
sordum gugıl tıransleyte. dedi ki: yuneofrina
ilk kriter yazılışı umrumda değil okunuşu kolay olması![]()
Valla ben 2 gündür baya açım bugn açlıktan midem bulandı...acaba bu insanlar nasıl tıkanıyor
benim midem 7 25 yemek yemeye hazır bekliyor ramazanda özellikle 😂😂
dukan birasını mı denesem diyorumda
tamam biraz ipucu ver de ona göre şeyapalım. neli olsunhadi bana nick bulalım
ay sonunda tek düşünmeyecem
google hanımın sesi ben bunu okumayı denersem rezil rüsfiye olurumsenin sesin miiiii
Yalnız nickin ne kadar çirkin okunursa okunsun havalı okunuyormuşyiaaa işte buna düştüm
düştüm allah kaldır beni
benide o tavlamıştı askim xjdnnzd güzel önerileriniz olursa değişirim forumun aklıyla oynamıyım ehueheYalnız nickin ne kadar çirkin okunursa okunsun havalı okunuyormuş![]()
![]()
😹
orman meyvelitamam biraz ipucu ver de ona göre şeyapalım. neli olsun
Bence kafana göre yabenide o tavlamıştı askim xjdnnzd güzel önerileriniz olursa değişirim forumun aklıyla oynamıyım ehuehe
aşkolsun o kadar sarıyer böreği muhabbetimiz detoks botoks muhabbetimiz var ........... ben unutulacak adam mıyım........Bence kafana göre ya
Zaten unutkanım nick değiştirenleri hatırlayana kadar göbeem çatlıyor![]()
Değiştiriyor herkes burç paylaşırken kafamdan duman çıkıyoraşkolsun o kadar sarıyer böreği muhabbetimiz detoks botoks muhabbetimiz var ........... ben unutulacak adam mıyım........
neys değişmeyecem yüreğim bunu kaldıramayabilir........Değiştiriyor herkes burç paylaşırken kafamdan duman çıkıyor
İlk nicki bilmiyor oluyorum zaten sonra bulmaya çalışıyorum. Bazen chene soruyorumbir şekil buluyorum işte süreç böyle oluyor
![]()
birazı ormanlı meyveli birazı da bana okunuşu keyifli olanları seçtim. belki seçersin veya sende bişi canlandırır. yine geldikçe aklıma bişiler eklemeye çalışırım işsizliğim için tebrik talep ediyorum:orman meyveli
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.