ben arabeskte dinlerim rockta
psikoloji nanay gönder gelsin eushjdhd
psikoloji nanay gönder gelsin eushjdhd
hemen açıp senle kahırlanam..şanslısın. bugün neşe yok.
sadece keder...
yol'a düş - penceremin buğusuna çizdim
gel gel. bi kaç damla eksik kaldı. onu tamamlarızhemen açıp senle kahırlanam..
ben bi sigara yakayım başı yetti bana 🥺gel gel. bi kaç damla eksik kaldı. onu tamamlarız
sen daha çok bahane arıyor gibisin de... neyse.ben bi sigara yakayım başı yetti bana 🥺
yemeğin üstüne iyi gidiyor tek kötü huyum. napıyım bahane olsun gündüz içemiyoruz 😒sen daha çok bahane arıyor gibisin de... neyse.
ağzından burnundan gelsin![]()
güzel rüyalar gördükten sonra gelen huzur, iç rahatlığı...yemeğin üstüne iyi gidiyor tek kötü huyum. napıyım bahane olsun gündüz içemiyoruz 😒
niye begüzel rüyalar gördükten sonra gelen huzur, iç rahatlığı...
bu nickin anlamını ben taşıyor olsaydım 7/24 damardan alırdım zaten![]()
niye sorusuna gelince şöyle ki; o duyguyu eskiden çok severdim güne bakışımı değiştirirdi. gün genelde istediğim gibi devam etmezdi ama olsundu. umut fakirin ekmeğiydiniye be
değişeyim mi zjxnnxnf yeni nick bulsam değişcem
valla güzel olsun kuul olsunniye sorusuna gelince şöyle ki; o duyguyu eskiden çok severdim güne bakışımı değiştirirdi. gün genelde istediğim gibi devam etmezdi ama olsundu. umut fakirin ekmeğiydi
bence güzel ama değişmek istersen bakarız bişiler düşünürüz.
melankolik mi olsun yine ? tatlış mı pembiş mi olsun ?
bol acılı mı yoksa ketçap mayonezli mi ?
3 günlük bir diyet biraz yoğunum konu açamadım bugun 2. günümdü.nunum benden habersiz diyet mi yapıyorsun
aşkolsun ya
allasen şu nickin okunuşunu yazsana. sonuna gelene kadar dilim dönmüyor nolur türkçe yaz okunuşunu akdjasdsavalla güzel olsun kuul olsun
saçmasapan birşeyde olur
bu nickin okunuşunu sevmiştim en çok xjxjxjjx
şu yola çıktığım dostlarıma bak3 günlük bir diyet biraz yoğunum konu açamadım bugun 2. günümdü.
Sabah mantarlı yumurta omlet bir küçük kase mantara 2 yumurta o kadar -,-
2 3 saat sonra 10 12 adet çiğ badem kahve
tekrar acıkırsan 3 4 ceviz
akşam et,balık veya tavuk ve salata yeşillik sadece
ben çok acıkınca muz yedim
3 gün böyle 4. günü unuttum sormam lazım yulaf lapasını hatırlıyom sadece
Bende ramazanda kilo alıyorum millet kilo veriyor bende yokmuş gibi alıyorum birde bayramda elbise aldım 2 3 ödem mödem gitsin diye cebelleşiyom 🥲şu yola çıktığım dostlarıma bak
her yanım ödem oldu dana gibi olacam ahagagga
ramazan bitsede bende insan gibi düzenime dönsem gece hayvan gibi yiyorum
ama yazamıyorum işte jsbxjdbdndnallasen şu nickin okunuşunu yazsana. sonuna gelene kadar dilim dönmüyor nolur türkçe yaz okunuşunu akdjasdsa
acaba bu insanlar nasıl tıkanıyorBende ramazanda kilo alıyorum millet kilo veriyor bende yokmuş gibi alıyorum birde bayramda elbise aldım 2 3 ödem mödem gitsin diye cebelleşiyom 🥲
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.