akşama kadar ağzımı ayırdım maç 7de gibi planlar yaptım, ilk yarıyı kaçırdım, maç sonu da saat 10daymış .s.s şu an yapacak hiçbir şey kalmamış boş boş bakıyorum ekrana. resmen okey atmışlar da ben almamışım gibi bir akşam oluyor .s.s
İç iç boş ver sonunda içeceksin nasıl olsa çektiğin acıya değmezsabah 6dan beri inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum
ilaç içmemekte direniyorum, bu da benim kendimi örseleme şeklim .s.s
ben de öyle dedim ve içtim tüm baş çevremi sardı geçeceğine artıyordu .s.sİç iç boş ver sonunda içeceksin nasıl olsa çektiğin acıya değmez
Getir bana hemen halledeyimmyıllardır kullanmadığım bi tablet bilgisayarım var. açtım ama tablet moduna geçiremiyorum, düğmesi falan mı vardı acaba bunun .s.s bozulduysa demek .s.s
edemezsin .s.sGetir bana hemen halledeyimm
View: https://twitter.com/kelimeburc/status/1591710355880923137?s=19
İlk defa Bi burç şeysi tutuyor ya
😢
Pinti değildir de israfı sevmiyor ya da parası az olabiliren yakın arkadaşı yay burcu olan biri olarak birkaç gözlemim;
aşırı ketum olmaları
aynı zamanda aşırı meraklı olmaları
kendilerinden bahsetmeyip hep karşıyı dinleme arzuları (konuşmayı çok seven biri olarak mükemmel bir uyum oluyor aramızda)
bir şeye fazla takılmaları
gezmeyi çok sevmeleri
tutumlu olmaları bazen pinti de oluyorlar
zeki ve eğlenceli olmaları aynı zmanda ağırbaşlı olmaları
kendi kendilerine küsmeleri ve yine kendi kendilerine barışmaları
ve daha bir sürü şey
yay burçları değişik ya ama seviyoz![]()
bilemem tabi arkadaşım tutumludur, ama cimrilik bir din olsaydı yay burcu olan babam tanrısı olurduPinti değildir de israfı sevmiyor ya da parası az olabilir
Çok pis harcıyoruz oysa
View: https://twitter.com/kelimeburc/status/1591710355880923137?s=19
İlk defa Bi burç şeysi tutuyor ya
😢
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.