Baya ilerlemişsin.😮
Baya ilerlemişsin.😮
yavas bile okuyorum normalde çok daha hızlı bitiririm ama kitap okumayı çok ihmal etmişim iyi geldiBaya ilerlemişsin.😮
Dibe vurmuştum bu kitapta.. Etkisi gitmedi bir süre.yavas bile okuyorum normalde çok daha hızlı bitiririm ama kitap okumayı çok ihmal etmişim iyi geldi
Teşekkür ederim bigimmm@ZeL pp yabmışsın, nefiiis
Eee öyle değil miyim zaten@ZeL pipi yapmissinn.
Cok masum gülüyorum mesaji.
Disi sizi ici beni yakar arkadaslar.Eee öyle değil miyim zaten
Evet gülüşlerim yakar birazDisi sizi ici beni yakar arkadaslar.
Yürü be aslanim.Evet gülüşlerim yakar biraz
açıkcası filmlerde izleyemiyorumDibe vurmuştum bu kitapta.. Etkisi gitmedi bir süre.
Bütün yaz bende okumadım,başladım ufaktan yeniden, ara verince zor.
Keyifli okumalar nunum.
Eleştiri yapmak istiyorum, ama bitmesi gerekiyor, iyi olduğu kadar ne alaka diyeceğimiz yerleri var. O sebepten bitirince konuşalım nunum.açıkcası filmlerde izleyemiyorum
haberlerde de izleyemiyorum
Kitapta adamın acı çekiceği bir anın geleceği ümidi ile okuyordum
olan da beni tatmin etmedi
Biraz öfkeliyim Acı çeksin isterdim ciddi acılar tek tek parmakları kopsun falan
bakalım sonunda ne olacak hafta sonuna kadar bitiririm muhtemelen
bekliyorum bende bir şeyler bakalımEleştiri yapmak istiyorum, ama bitmesi gerekiyor, iyi olduğu kadar ne alaka diyeceğimiz yerleri var. O sebepten bitirince konuşalım nunum.
Senin hakkında mı. ne diyorlar 😀 yüksek itibarlı fluffy hakkında neler diyorlar 😀 bu ne cüret deseydin 😀Kulağıma sesler geliyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.