iki gün dinleneyim diye kendime izin aldim, ama buda care degil ki.
knk geçen yazmıs gitmissin afkdım ondan yazdım burdan 2 monitör var bende açıp bırakıyorumgünaydın @nunu bacı, mutlu huzurlu bir gün dilerim
Baca gibi olanlar var gördün mü duman uçuyor içindenkapalı tütsülük bakıyorumda yani neden tek tip
açıklar çok güzel ama uçuşuyor küller ya
ondan var çubuk koymak için aldımBaca gibi olanlar var gördün mü duman uçuyor içinden
Dün geceki rüyamın anlamını arıyorum
ay hayir olsun. bende iki gündür garip seyler görüyorum.
Hayatımda görüp göreceğim en garip rüyaydı sanırım annem bile yorumlayamadı shhshss bakalım bu gece bizi neler bekliyor
basak kafasi takti rüyaya aklsjd : )) Allahim hayatim bir anlam kazandi yeni yükselenimle.
ChatGPT sorcam son çare hshshss sonra sana anlatırım kuzu 😘
Gözümün biri hep forumdamanuel işlemleri sevmiyorum cancağızım. işte geldim burdayım. sen nerdesin
gözünün dışarda olmasından iyidir :)Gözümün biri hep forumda
anladım sağol bacı varlığın yeterknk geçen yazmıs gitmissin afkdım ondan yazdım burdan 2 monitör var bende açıp bırakıyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.