İçinden Geçeni Söyle

Süreyya

Spákona
Süper Mod
süzülmeye hazır mıyız? alaca baykuş gibi hedefimize sessizce yanaşırken, gecenin karanlığında gök yüzündeki yıldızların vermiş olduğu spektrum ışıllığıyla beraber bu diyardan başka bir diyara rücu etmekteyiz.
Uykun geldiyse hayirli geceler..baska bir seyse,aklima bir sarki geldi ama icimde kalsin

Nobody

Teknik Admin
Seni ve @Süreyya ile dostluğunuzun, aynı ortamlarda bulunuyor oluşunuzun sürmesini de görmek bi' o kadar güzel. İyiyim, geçen ay evlendim. Umarım sen de iyisindir?

Senin üyeliğini 2-3 yıl önce Deep bi' IRC forumu açmıştı, oraya hayırlı olsun dediğin için görmüştüm. Benden teknikle ilgili bir şeyler istemişti. Selam verecektim sana ama sadece hayırlı olsun deyip çıktığını düşünerek "muhtemelen daha girmez, mesajımı da görmez" diye düşündüğümden özel mesaj göndermedim.

Biz @Nobody gibi modern olup XenForo'ya geçemedik, hâlâ vBulletin sistemler ile uğraşıyoruz. Fosil olduk fosil. :D

Oradan eşzamanlı kim vardı diye düşündüm de pek öyle spesifik görüştüğüm birini hatırlayamadım. Zaten çoğu ortak arkadaşımız buranın diğer uzantısı olan varyasyona kaymıştı. Yine de -tıpkı şu anki karşılaşmamız gibi- araya yıllar da girse denk gelebiliyoruz eski tanıdıklarla, hoş da bi' şey bu aslında. Elbette söylerim öyle bir durumda.
Hayırlı olsun kardeşim tebrik ederim.
Aranızda bi bekar ben kaldım sanırım :D
Tabi biz de vBulletin de başladık bu forum mevzularına ama, burayı açtığımızda halk Xenforo istemişti öyle kaldı.
Yaşlandıkça eskiye olan özlemimiz artıyor. Burayı o yüzden seviyorum ve mümkün olduğu sürece böyle devam etmesi için çaba göstereceğim
Seni görmek güzel.

Hayırlı olsun kardeşim tebrik ederim.
Aranızda bi bekar ben kaldım sanırım :D
Tabi biz de vBulletin de başladık bu forum mevzularına ama, burayı açtığımızda halk Xenforo istemişti öyle kaldı.
Yaşlandıkça eskiye olan özlemimiz artıyor. Burayı o yüzden seviyorum ve mümkün olduğu sürece böyle devam etmesi için çaba göstereceğim
Seni görmek güzel.
Eyvallah kardeşim. Boşver ya, bekârlık sultanlıktır. Tabii ekşi yazarlarının "1- evlenmeyin 2- evlenmeyin 3- evlenmeyin" başlığı kafasına girmedim 1 ayda elbette. Bana göre evlilik, doğru kişiyle yapılırsa güzel oluyor. Olumsuz yorumların tamamı, yanlış kişiyle gerçekleştirilen evliliğin neticesinden doğan durumlar üzerine.

Benim ZaiL'den domainini satın alıp sıfırdan projelendirmiş olduğum ircforum.com'a üye olduğunda yıl 2012, yaşım daha 19'du. Şimdi 32 olduk, şaka gibi. İlk etkileşimimiz de sanırım öyle olmuştu. Aslında XenForo'ya uzak değilim de eklenti yazdığım ve yıllar verdiğimiz sistem vBulletin olunca yine bir versus yapacak olursak XF kadar iddialı olamam.

Nobody

Teknik Admin
Eyvallah kardeşim. Boşver ya, bekârlık sultanlıktır. Tabii ekşi yazarlarının "1- evlenmeyin 2- evlenmeyin 3- evlenmeyin" başlığı kafasına girmedim 1 ayda elbette. Bana göre evlilik, doğru kişiyle yapılırsa güzel oluyor. Olumsuz yorumların tamamı, yanlış kişiyle gerçekleştirilen evliliğin neticesinden doğan durumlar üzerine.

Benim ZaiL'den domainini satın alıp sıfırdan projelendirmiş olduğum ircforum.com'a üye olduğunda yıl 2012, yaşım daha 19'du. Şimdi 32 olduk, şaka gibi. İlk etkileşimimiz de sanırım öyle olmuştu. Aslında XenForo'ya uzak değilim de eklenti yazdığım ve yıllar verdiğimiz sistem vBulletin olunca yine bir versus yapacak olursak XF kadar iddialı olamam.
Evlilikten ziyade insan ilişkilerinin kacınılmaz sonu bu. Tabi ki istisnalar var. Umarım hepimiz o istisnalara denk gelmişiz yada geliriz inşallah diyelim biz ona :D

Forum geçmişim çok uzun yıllara dayanıyor fakat, genellikle bu tarz forumlarda çok aktif etkileşimde bulunmazdım ben.
Zaman hızlı geçiyor 25 den sonrasını yakalamak imkansız.
Kenan doğulunun şarkısı gibi "Tutamıyoruz zamanı".
Kim ne derse desin, vBulletin biz forumcuların ilkiydi. Ama bu dönemde sevmediğim tek yönü, Kendiliğinden mobil uyumlu olmayışı.

Evlilikten ziyade insan ilişkilerinin kacınılmaz sonu bu. Tabi ki istisnalar var. Umarım hepimiz o istisnalara denk gelmişiz yada geliriz inşallah diyelim biz ona :D

Forum geçmişim çok uzun yıllara dayanıyor fakat, genellikle bu tarz forumlarda çok aktif etkileşimde bulunmazdım ben.
Zaman hızlı geçiyor 25 den sonrasını yakalamak imkansız.
Kenan doğulunun şarkısı gibi "Tutamıyoruz zamanı".
Kim ne derse desin, vBulletin biz forumcuların ilkiydi. Ama bu dönemde sevmediğim tek yönü, Kendiliğinden mobil uyumlu olmayışı.
3 serisinin devamını getirmemeleri sonlarını da getirdi. 4, 5 ve 2023'te çıkardıkları 6 sürümü tamamen çöp. Halbuki dahili bir responsive tema ile vBulletin 3.9'u çıkarsalardı her şey çok başka olabilirdi.

NF.

Bronz Üye
Uyanamadık bugün. Uykumuzdan da bir şey anlamadık.

Aldebaran

Bronz Üye
kalk yiğidim yapılacak işin çok, içerlemekten uyuyamamışlar bile kıyamam .pP

Nepella

E🤍H
Bronz Üye
Uykumu alamadım, günü herkese zehir edesim geliyor nxxncn

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Bazen yanlis bölümler mezunuyum galiba diyorum.

Üst Alt