sokak kedisi tırmıkladı beni inş kuduz olmam dkdjkd kanadı
olmam demi
olmam demi
Haha merak etme hiç bir şey olmaz klajsdsokak kedisi tırmıkladı beni inş kuduz olmam dkdjkd kanadı
olmam demi
korkularımı yenmek için napmalıyım hojamHaha merak etme hiç bir şey olmaz klajsd
Bir şey olmaz güzelce temizle sadecesokak kedisi tırmıkladı beni inş kuduz olmam dkdjkd kanadı
olmam demi
En klasik çözümü üstüne gitmektir. Ve evet gerçekten işe yarar cocuummmkorkularımı yenmek için napmalıyım hojam
adana da cehennem oldu iyiceAdana gibi oldu her yer..
kolonyayla sildim hemenBir şey olmaz güzelce temizle sadece
kedim tırmalıyoda ne biliyim sokak kedisi diye korkuttular beniiiEn klasik çözümü üstüne gitmektir. Ve evet gerçekten işe yarar cocuummm
Ayrıca senin evdeki kedi hiç mi tırmalamıyor senii
Yani elbette hastalıklı olma ihtimali evdekine göre daha yüksek ihtimal dahi olsa kediler temiz canlılardır. Ben insanlardan daha cok korkuyorummkolonyayla sildim hemen
kedim tırmalıyoda ne biliyim sokak kedisi diye korkuttular beniii
insanlar daha zehirli haklısınnnYani elbette hastalıklı olma ihtimali evdekine göre daha yüksek ihtimal dahi olsa kediler temiz canlılardır. Ben insanlardan daha cok korkuyorumm
Gerçekten epeyce oldu. Hesap almıştım ama fazla aktif olma fırsatım olmadı burada. Sen nasılsın @Süreyya? Sevgili @ZeL'e de selamlar, 2016-2017'lerde birlikte aynı ortamlarda güzel vakit geçirdik. Unutulmaz o günler ve sizin gibi kaliteli, güzel insanlar. ^^Aaa bir adet @Regex gördüm sanki.
Nasilsin baya oldu.
Tskler Regex.
Seni ve @Süreyya ile dostluğunuzun, aynı ortamlarda bulunuyor oluşunuzun sürmesini de görmek bi' o kadar güzel. İyiyim, geçen ay evlendim. Umarım sen de iyisindir?Ah @Regex seni görmek ne güzel, bilmukabele.
İyisindir umarım.
Senin üyeliğini 2-3 yıl önce Deep bi' IRC forumu açmıştı, oraya hayırlı olsun dediğin için görmüştüm. Benden teknikle ilgili bir şeyler istemişti. Selam verecektim sana ama sadece hayırlı olsun deyip çıktığını düşünerek "muhtemelen daha girmez, mesajımı da görmez" diye düşündüğümden özel mesaj göndermedim.Tskler Regex.
BIlmukabele.
Irtibatin varsa oradakilerle, selamimi ilet.
Girmedim irce dogru diyorsun.Seni ve @Süreyya ile dostluğunuzun, aynı ortamlarda bulunuyor oluşunuzun sürmesini de görmek bi' o kadar güzel. İyiyim, geçen ay evlendim. Umarım sen de iyisindir?
Senin üyeliğini 2-3 yıl önce Deep bi' IRC forumu açmıştı, oraya hayırlı olsun dediğin için görmüştüm. Benden teknikle ilgili bir şeyler istemişti. Selam verecektim sana ama sadece hayırlı olsun deyip çıktığını düşünerek "muhtemelen daha girmez, mesajımı da görmez" diye düşündüğümden özel mesaj göndermedim.
Biz @Nobody gibi modern olup XenForo'ya geçemedik, hâlâ vBulletin sistemler ile uğraşıyoruz. Fosil olduk fosil.
Oradan eşzamanlı kim vardı diye düşündüm de pek öyle spesifik görüştüğüm birini hatırlayamadım. Zaten çoğu ortak arkadaşımız buranın diğer uzantısı olan varyasyona kaymıştı. Yine de -tıpkı şu anki karşılaşmamız gibi- araya yıllar da girse denk gelebiliyoruz eski tanıdıklarla, hoş da bi' şey bu aslında. Elbette söylerim öyle bir durumda.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.