İçinden Geçeni Söyle

hebele hübele

Altın Üye
  • Beğen
Tepkiler: NF.

Nobody

Teknik Admin
kolonyayla sildim hemen

kedim tırmalıyoda ne biliyim sokak kedisi diye korkuttular beniii
Yani elbette hastalıklı olma ihtimali evdekine göre daha yüksek ihtimal dahi olsa kediler temiz canlılardır. Ben insanlardan daha cok korkuyorumm

Aldebaran

Bronz Üye
kendimi trinity' nin neo 'ya verdiği öpücükle canlanmış gibi hissediyorum, hiç ölmeyecekmiş gibi, tabi sadece basit bir his, not is real. öptüğünde bele oluyorsa, verse kim bilir neler olur..

Aaa bir adet @Regex gördüm sanki.
Nasilsin baya oldu.
Gerçekten epeyce oldu. Hesap almıştım ama fazla aktif olma fırsatım olmadı burada. Sen nasılsın @Süreyya? Sevgili @ZeL'e de selamlar, 2016-2017'lerde birlikte aynı ortamlarda güzel vakit geçirdik. Unutulmaz o günler ve sizin gibi kaliteli, güzel insanlar. ^^

ZeL

Bronz Üye
Ah @Regex seni görmek ne güzel, bilmukabele.
İyisindir umarım.

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Gerçekten epeyce oldu. Hesap almıştım ama fazla aktif olma fırsatım olmadı burada. Sen nasılsın @Süreyya? Sevgili @ZeL'e de selamlar, 2016-2017'lerde birlikte aynı ortamlarda güzel vakit geçirdik. Unutulmaz o günler ve sizin gibi kaliteli, güzel insanlar. ^^
Tskler Regex.
BIlmukabele.
Irtibatin varsa oradakilerle, selamimi ilet.

Ah @Regex seni görmek ne güzel, bilmukabele.
İyisindir umarım.
Seni ve @Süreyya ile dostluğunuzun, aynı ortamlarda bulunuyor oluşunuzun sürmesini de görmek bi' o kadar güzel. İyiyim, geçen ay evlendim. Umarım sen de iyisindir?
Tskler Regex.
BIlmukabele.
Irtibatin varsa oradakilerle, selamimi ilet.
Senin üyeliğini 2-3 yıl önce Deep bi' IRC forumu açmıştı, oraya hayırlı olsun dediğin için görmüştüm. Benden teknikle ilgili bir şeyler istemişti. Selam verecektim sana ama sadece hayırlı olsun deyip çıktığını düşünerek "muhtemelen daha girmez, mesajımı da görmez" diye düşündüğümden özel mesaj göndermedim.

Biz @Nobody gibi modern olup XenForo'ya geçemedik, hâlâ vBulletin sistemler ile uğraşıyoruz. Fosil olduk fosil. :D

Oradan eşzamanlı kim vardı diye düşündüm de pek öyle spesifik görüştüğüm birini hatırlayamadım. Zaten çoğu ortak arkadaşımız buranın diğer uzantısı olan varyasyona kaymıştı. Yine de -tıpkı şu anki karşılaşmamız gibi- araya yıllar da girse denk gelebiliyoruz eski tanıdıklarla, hoş da bi' şey bu aslında. Elbette söylerim öyle bir durumda.

Aldebaran

Bronz Üye
süzülmeye hazır mıyız? alaca baykuş gibi hedefimize sessizce yanaşırken, gecenin karanlığında gök yüzündeki yıldızların vermiş olduğu spektrum ışıllığıyla beraber bu diyardan başka bir diyara rücu etmekteyiz.

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Seni ve @Süreyya ile dostluğunuzun, aynı ortamlarda bulunuyor oluşunuzun sürmesini de görmek bi' o kadar güzel. İyiyim, geçen ay evlendim. Umarım sen de iyisindir?

Senin üyeliğini 2-3 yıl önce Deep bi' IRC forumu açmıştı, oraya hayırlı olsun dediğin için görmüştüm. Benden teknikle ilgili bir şeyler istemişti. Selam verecektim sana ama sadece hayırlı olsun deyip çıktığını düşünerek "muhtemelen daha girmez, mesajımı da görmez" diye düşündüğümden özel mesaj göndermedim.

Biz @Nobody gibi modern olup XenForo'ya geçemedik, hâlâ vBulletin sistemler ile uğraşıyoruz. Fosil olduk fosil. :D

Oradan eşzamanlı kim vardı diye düşündüm de pek öyle spesifik görüştüğüm birini hatırlayamadım. Zaten çoğu ortak arkadaşımız buranın diğer uzantısı olan varyasyona kaymıştı. Yine de -tıpkı şu anki karşılaşmamız gibi- araya yıllar da girse denk gelebiliyoruz eski tanıdıklarla, hoş da bi' şey bu aslında. Elbette söylerim öyle bir durumda.
Girmedim irce dogru diyorsun.
@ZeL ile ölümle kopariz ancak diye düsünüyoruz...tabi Allah bilir yine de.
Haklisin be Regex.Old school forumcular olarak illa bir forumda karsilasmamiz muhtemel.
Güzel oluyo eski tanidiklari görmek, güzel hatirlamak ve hatirlanmak.
Biz buraya takiliyoruz..sessiz sakin..epey de yas aldik artik..diger yerlerim toksikligini ne bünye ne de kafa kaldiriyor artik.dddd

Hayirli olsun evliligin.
HErkes evlenio ya...mutlu ol insallah.

Üst Alt