Çokça teşekkürler :)
Çokça teşekkürler :)
Ben şimdi fabrikadayım, sabah direk çorbacıya gidip paça filan içiyim diyorum :))Ben bi tek bal yiyorum içemem hepsi birbirinden berbat 🤦🏻♀️ dene ama bi yudum su bile içmek yok boğazın yanacak çünkü mikropları öldürüyor
Ben şimdi fabrikadayım, sabah direk çorbacıya gidip paça filan içiyim diyorum :))
Ben öyle ignedir filan korkarım bayıltmak lazım beni, yoksa mümkün değil :))İç iç oda iyi gelir bak , ne kadar fayda sağlayacak şey varsa yemiyorm içmiyorum serumla bitmez inşallah 😅
Lavanta kokulu mumu pembe yaptım. Maksat kafa karışıklığı olsun 😬
Kurusun paylaşayım 🤗Paylaşsana 🌸
@Lavinia Hanımcım.
Önce sadece bunu gönderecektim.
![]()
Ama zaten bir tanecik süsü var, o da gözükmesin mi dedim 🤣
![]()
Teşekkür ederim.Güzel olmus eline sağlık bayılıyorum böyle mumlara 🥰 ama henüz yapmadım 😅 en son arkadaşım Hindistan cevizi kabuğundan yapıp hediye etmişti :)
Sen hobi olarak mı yapıyorsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.