Bana yavru cins kedi lazım
İyi ki İstanbul'a kar yağdı, ortalik karli storylerle dolduu. Kar goren masum İstanbullularrr
(Dogruyu söyleyin istanbulda yasayanlar, hanginiz karli story atti)
![]()
Az önce ciddi ciddi yürüyerek türkiye'yi gezmek istedim. İnsanlar yapmıyor mu bunu? yapıyor. Vallahi de billahi de yapacaktım. Sonra ne mi oldu? Kar yağacakmış. Şimdi bu soğukta yürünmez diyerek vazgeçtim.
EVet ben bir malım.
Ha sabret yürürsün yine diyosun?Deme öyle kendine bahara ne kaldı
Ha sabret yürürsün yine diyosun?![]()
Boğazımda acaip bir yanma var, hastalık yükleniyor.
Sıcak bir şeyler içiyorum düzeliyor, aradan yarım saat geçince tekrar başlıyor. Şifayı kötü kaptık galibaBenimde ama öyle böyle değil , bi anda yutkunamaz hale geldim
Sıcak bir şeyler içiyorum düzeliyor, aradan yarım saat geçince tekrar başlıyor. Şifayı kötü kaptık galiba
Bir de onu deneyelim, ne kadar ot çöp varsa kaynatır artık annemYok yahu su bile içemiyorum , sabah aç karnına bi kaşık bal ye yarım saat üstne hiçbişey yeme içme baya toparlıyor bende öyle yapcam
Bir de onu deneyelim, ne kadar ot çöp varsa kaynatır artık annem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.