Hayr'la gelsin inşallah. Çok kalp![]()
![]()
Yarına hazırım...
😍🥰🤗💙🖐🏻💕👍🏻🥳🤩
Hayr'la gelsin inşallah. Çok kalp![]()
![]()
Yarına hazırım...
😍🥰🤗💙🖐🏻💕👍🏻🥳🤩
Tşk ederimHayr'la gelsin inşallah. Çok kalp
![]()
![]()
Yarına hazırım...
😍🥰🤗💙🖐🏻💕👍🏻🥳🤩
Gece gece ne sigara yaktirdin banaa cherry soyle de dovelim sunu hdjdjdİyi gelmiyorumdur. Belki de çok fazla gözde büyütmemek gerek.
Gece gece ne sigara yaktirdin banaa cherry soyle de dovelim sunu hdjdjd
Dayak cennetten cikmaymis oyle diyorlar 😄dayak keske cözüm olsa: )
+1. Sevgili @Cherry… Dövemediklerimiz sonra içimizde yara oluyor. Bu teklife hayır dememelisiniz bence 🤭Dayak cennetten cikmaymis oyle diyorlar 😄
+1. Sevgili @Cherry… Dövemediklerimiz sonra içimizde yara oluyor. Bu teklife hayır dememelisiniz bence 🤭
Çay için iki elim kanda olursa giderdim ben olsammmBir demli cay ictim : ) bir tane daha icmek istiorum .. ama mutfaga gitmeye dermanim yok .
Seni beklersek yandık biz.yahu geberse benim sorunum düzelmicek ki : ) bu o türden degil.
ama olaki düzeldikten sonra dövebiliriz bak : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.