İçinden Geçeni Söyle

forumtutkunu

Platin Üye
Bugün walkerla yürüdüm. Tüm doktorlar odaya girmesin mi o sırada. Sevincimi herkes paylaştı :honk:

Börteçine

Gümüş Üye
Arkadaşlar @Fluffy muhtemelen bi cadı. Cin de olabilir. Etiketliyor ama görünmüyor, alıntı yapıyor ama görünmüyor, hatta şuanda muhtemelen buralarda bi yerlerde gizlice beni izliyor hissediyorum. Her an bi yerlerden çıkabilir. Ayaklarına bi baksanıza ters mi?

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Arkadaşlar @Fluffy muhtemelen bi cadı. Cin de olabilir. Etiketliyor ama görünmüyor, alıntı yapıyor ama görünmüyor, hatta şuanda muhtemelen buralarda bi yerlerde gizlice beni izliyor hissediyorum. Her an bi yerlerden çıkabilir. Ayaklarına bi baksanıza ters mi?
Nefesimi ensende mi hissettin? :k9ur9n0a0z:

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Ben de seni göremedim etiketin bildirim olmadı

Börteçine

Gümüş Üye
@nunu hanım merhaba. Az önce siteden sevdiğim bir insana özel mesaj atarken, bişey oldu ve mesaj yeri dondu. Yazmaya ve düzenlemeye devam edemedim. Mecburi olarak göndermek zorunda kaldım ve geri kalan kısmı diğer yeni mesajla gönderdim. Şimdi o ilk mesajımın yarıda kalması, oranın enteresan bir şekilde donması, şuanda ne kadar normal gözüksem de beni aşırı sinirlendirdi. Kafamı yumrukladım resmen. Bir şeye odaklanıp onu yapmaya çalışırken, yapamamaya yönelik ufak tefek de olsa çıkan aksilikler beni çok geriyor. Televizyon izlerken mesela üç-dört kere hapşırma geliyor adaptasyonum bozuluyor diye küplere biniyorum. Az önce mesajım ikiye bölündü diye kendimi yumrukladım ya. Lütfen şu öfke ile alakalı kan tahlili muhabbetini açar mısınız rica etsem? Nedir bu tam olarak?

Vera

Altın Üye
@Börteçine az önce komşum olan bir anne ile kızını okula bıraktım. Anne aynı senin gibi konuşuyordu. Dedi ki ayağıma değen taşa sinirlenip fırlatıyorum o kadar doluyum ki sinirden. Herşeye herşeye sinir oluyorum dedi. Kızı ne dedi biliyor musun?
Anne neden boşaltmıyorsun? Hem doluyum diyorsun hem boşaltmıyorsun tembel misin dedi?
Güzeldi paylaşmak isterdim.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
@nunu hanım merhaba. Az önce siteden sevdiğim bir insana özel mesaj atarken, bişey oldu ve mesaj yeri dondu. Yazmaya ve düzenlemeye devam edemedim. Mecburi olarak göndermek zorunda kaldım ve geri kalan kısmı diğer yeni mesajla gönderdim. Şimdi o ilk mesajımın yarıda kalması, oranın enteresan bir şekilde donması, şuanda ne kadar normal gözüksem de beni aşırı sinirlendirdi. Kafamı yumrukladım resmen. Bir şeye odaklanıp onu yapmaya çalışırken, yapamamaya yönelik ufak tefek de olsa çıkan aksilikler beni çok geriyor. Televizyon izlerken mesela üç-dört kere hapşırma geliyor adaptasyonum bozuluyor diye küplere biniyorum. Az önce mesajım ikiye bölündü diye kendimi yumrukladım ya. Lütfen şu öfke ile alakalı kan tahlili muhabbetini açar mısınız rica etsem? Nedir bu tam olarak?
B12 düşük olduğunda daha sinirli depresyona meyilli oluruz
Bende yıllarca sinirliydim birşeyleri fırlatasım gelirdi b12im hep 200 lerdeydi
Alt limit 190 zaten hiç bir doktor beni uyarmayınca 2 3 yıl içerisinde keşfettim.
D vitamini keza veya magnezyum
O sinirlilik hali insanın gününün içine ediyor.
Yazdıklarını okuyunca İlk aklıma bunlar geldiği için paylaştım.
Ve corona geçirdiysen ondan sonrada kaslar acaip gergin oluyor. Nasıl bi tahribata sebep oluyorsa hastalıktan sonrada çok sinirlerim bozuk dönem geçirmiştim.
Bi dahiliyeden bu vitaminleride talep edip kan verebilirsin devlet hastaneside yapar farketmez
B12 d magnezyum ben doktora direk soruyorum kaç diye bunları yoksa e nabıza bazen düşer bazen düşmez.
İyi niyetli olduğumu gördüğün için sevindim 😁😁😁

Tupac

Gümüş Üye
Öksürük, hapşırık gidiyoruz hayırlısı

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
babasinin evine gönderdim eniştem az kafasini dinlesin 😂😂
La zaten trendeyim şimdik dönüyom evime
Adam paşalar gibi olum dırdır etmemki ben 🤣🤣🤣
İstediği oyunu oynar maç izler naparsa yapar bişe istiyon mu derim next bende game mod 🤣🤣🤣🤣

Börteçine

Gümüş Üye
@Börteçine az önce komşum olan bir anne ile kızını okula bıraktım. Anne aynı senin gibi konuşuyordu. Dedi ki ayağıma değen taşa sinirlenip fırlatıyorum o kadar doluyum ki sinirden. Herşeye herşeye sinir oluyorum dedi. Kızı ne dedi biliyor musun?
Anne neden boşaltmıyorsun? Hem doluyum diyorsun hem boşaltmıyorsun tembel misin dedi?
Güzeldi paylaşmak isterdim.
Evet güzeldi, güzeldi de. Siniri boşaltmak nasıl oluyor onu bilmiyorum. Neyse insan içinde sağlık problemleri de konuşulmaz. Millete ne bizim sinirimizden sanki, kimse bunları görmek zorunda değil. Görüntü kirliliği. Bak gerildim yine. Neyse teşekkür ederim gerçekten.

Üst Alt