Bugün çiçek alayım çiçekleneyim.
Nefesimi ensende mi hissettin?Arkadaşlar @Fluffy muhtemelen bi cadı. Cin de olabilir. Etiketliyor ama görünmüyor, alıntı yapıyor ama görünmüyor, hatta şuanda muhtemelen buralarda bi yerlerde gizlice beni izliyor hissediyorum. Her an bi yerlerden çıkabilir. Ayaklarına bi baksanıza ters mi?
öf ensemi kastırdım resmen :/Nefesimi ensende mi hissettin?![]()
Yel girmişöf ensemi kastırdım resmen :/
Tamam asko...@Süreyya 2 dua oku annem..
:*Tamam asko...
B12 düşük olduğunda daha sinirli depresyona meyilli oluruz@nunu hanım merhaba. Az önce siteden sevdiğim bir insana özel mesaj atarken, bişey oldu ve mesaj yeri dondu. Yazmaya ve düzenlemeye devam edemedim. Mecburi olarak göndermek zorunda kaldım ve geri kalan kısmı diğer yeni mesajla gönderdim. Şimdi o ilk mesajımın yarıda kalması, oranın enteresan bir şekilde donması, şuanda ne kadar normal gözüksem de beni aşırı sinirlendirdi. Kafamı yumrukladım resmen. Bir şeye odaklanıp onu yapmaya çalışırken, yapamamaya yönelik ufak tefek de olsa çıkan aksilikler beni çok geriyor. Televizyon izlerken mesela üç-dört kere hapşırma geliyor adaptasyonum bozuluyor diye küplere biniyorum. Az önce mesajım ikiye bölündü diye kendimi yumrukladım ya. Lütfen şu öfke ile alakalı kan tahlili muhabbetini açar mısınız rica etsem? Nedir bu tam olarak?
La zaten trendeyim şimdik dönüyom evimebabasinin evine gönderdim eniştem az kafasini dinlesin 😂😂
Evet güzeldi, güzeldi de. Siniri boşaltmak nasıl oluyor onu bilmiyorum. Neyse insan içinde sağlık problemleri de konuşulmaz. Millete ne bizim sinirimizden sanki, kimse bunları görmek zorunda değil. Görüntü kirliliği. Bak gerildim yine. Neyse teşekkür ederim gerçekten.@Börteçine az önce komşum olan bir anne ile kızını okula bıraktım. Anne aynı senin gibi konuşuyordu. Dedi ki ayağıma değen taşa sinirlenip fırlatıyorum o kadar doluyum ki sinirden. Herşeye herşeye sinir oluyorum dedi. Kızı ne dedi biliyor musun?
Anne neden boşaltmıyorsun? Hem doluyum diyorsun hem boşaltmıyorsun tembel misin dedi?
Güzeldi paylaşmak isterdim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.