Sanırm ben forumlara pek alışamadım ,
O zaman ne derler bilirsiniz
En iyisi çıkmak.
Sizlere güzel bir forum sohbetleri dilerim arkadaşlar.
![]()
Gelmiyor.ikisine istinaden sordum ben ama ciddi ciddi alıntıtlamak bana zorgeliyor sana şu konuya senden sonra mesaj yazıld diyey mesaj gelmiyor mu ?
Milliyetçilik tüm Avrupa da mülteciler sayesinde günden güne artarken bizim burda hızla azalıyor.12 yaşında ki bir kız çocuğu Suriye'li tarafından İzmir'de öldürüldü. 20 kişi çocuğun cenazesine katılmış. Yazıyla yazayım yirmi kişi.
Allah millet olarak bizim belamızı vermiş zaten. Bilinçten uzak, milliyetçilikten uzak, kimliğinden uzak. Kıyamet kopsa da hepimiz yok olsak bundan çok daha iyi
Ben taşlar dağıldığın da elimiz de per bile olmadığını düşünüyorum artık.Milliyetçilik tüm Avrupa da mülteciler sayesinde günden güne artarken bizim burda hızla azalıyor.
Avrupanın komünisti bile Milli olup değerlerine sahip çıkıp,masaya yumruğunu vururken, bizim buradakiler gayri milli davranıp, Milliyetçi tutum içinde olanlarıda faşizanlıkla suçluyor.
Türkiye de pkk terör örgütlerini bile mecliste savunan siyasi parti bulunurken, Türk Milliyetçilerini,değerlerini mecliste savunup,kollayacak bir siyasi oluşum yok maalesef..
Çok zavallıca bir durum.
Bitmişiz,okeye dönüyoruz..
Gıı mesaj atmıştım sana bu o işte 🤣Yoo ilk defa karsilasiyorum, sen denedin mii?
Gıı mesaj atmıştım sana bu o işte 🤣
öylemiymiş adı bana çok iyi geldi yüzüm basım ağırmıyor sabah akşam veya günde 1 kez yapıyomHee bu p mui 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.