İçinden Geçeni Söyle

Boğaçhan

Bronz Üye
Sanırm ben forumlara pek alışamadım ,
O zaman ne derler bilirsiniz
En iyisi çıkmak.
Sizlere güzel bir forum sohbetleri dilerim arkadaşlar.

1.gif

Sade

Özel Üye
Tam kar yağıyorken dönüyorumm neyse en azından sabah xasthur un yamacindayim..

Frenk

Altın Üye
gök yüzü yere inerken ne işim var

Tupac

Gümüş Üye
Ankara'ya ilk kar düştü ama öyle kaldı. Keşke uzun uzun yağsa artık.

Nepenthe

05.02.2025
Altın Üye
12 yaşında ki bir kız çocuğu Suriye'li tarafından İzmir'de öldürüldü. 20 kişi çocuğun cenazesine katılmış. Yazıyla yazayım yirmi kişi.
Allah millet olarak bizim belamızı vermiş zaten. Bilinçten uzak, milliyetçilikten uzak, kimliğinden uzak. Kıyamet kopsa da hepimiz yok olsak bundan çok daha iyi

Es1967

Altın Üye
12 yaşında ki bir kız çocuğu Suriye'li tarafından İzmir'de öldürüldü. 20 kişi çocuğun cenazesine katılmış. Yazıyla yazayım yirmi kişi.
Allah millet olarak bizim belamızı vermiş zaten. Bilinçten uzak, milliyetçilikten uzak, kimliğinden uzak. Kıyamet kopsa da hepimiz yok olsak bundan çok daha iyi
Milliyetçilik tüm Avrupa da mülteciler sayesinde günden güne artarken bizim burda hızla azalıyor.

Avrupanın komünisti bile Milli olup değerlerine sahip çıkıp,masaya yumruğunu vururken, bizim buradakiler gayri milli davranıp, Milliyetçi tutum içinde olanlarıda faşizanlıkla suçluyor.

Türkiye de pkk terör örgütlerini bile mecliste savunan siyasi parti bulunurken, Türk Milliyetçilerini,değerlerini mecliste savunup,kollayacak bir siyasi oluşum yok maalesef..

Çok zavallıca bir durum.
Bitmişiz,okeye dönüyoruz..

Nepenthe

05.02.2025
Altın Üye
Milliyetçilik tüm Avrupa da mülteciler sayesinde günden güne artarken bizim burda hızla azalıyor.

Avrupanın komünisti bile Milli olup değerlerine sahip çıkıp,masaya yumruğunu vururken, bizim buradakiler gayri milli davranıp, Milliyetçi tutum içinde olanlarıda faşizanlıkla suçluyor.

Türkiye de pkk terör örgütlerini bile mecliste savunan siyasi parti bulunurken, Türk Milliyetçilerini,değerlerini mecliste savunup,kollayacak bir siyasi oluşum yok maalesef..

Çok zavallıca bir durum.
Bitmişiz,okeye dönüyoruz..
Ben taşlar dağıldığın da elimiz de per bile olmadığını düşünüyorum artık.
Yakın zaman da İtalya başbakanın ülkeyi siyahileri göndermek için ziyareti oldu.
Bir süre sonra İngilizler de gelecek çünkü Londra'nın %45 inden fazlası Afrikalı siyahilerle dolmuş. Şuan bütün Avrupa mültecileri bize göndermenin derdinde.
Tabi biz de uzun adam ve kel oğlan sayesinde hepsini kabul ediyoruz. Turgut Özal ile başlayan bu dalga çığ gibi büyüdü.
Bu saatten sonra bunun önünün alınması ihtimalini %1 bile görmüyorum artık.
Bundan 25 yıl önce çok güzel millettik, ortak acımız sevincimiz derdimiz oluyordu. Siyasi kimlikten uzak bir şehit haberinde on binler sokaklara iniyordu. Ama şimdi 20 günde 23 şehit verdik ve biz millet olarak Filistin yürüyüşü yaptık ( ki ben onlarla kendimi aynı milletten görmüyorum )
Apo piçi diye pankart açılan gunlerden bugünlere gelmek beni kahrediyor

Üst Alt