Soğuk soğukÇok yorgunum ve çok üşüyorum.
Hem de nasıl.Soğuk soğuk
kaşınınca değil miydi oPara geliyor işte sevin sevin
Kaşınıyodur zaten ama o anlamıyodur sızladığını sanıyorkaşınınca değil miydi o![]()
her sefernte tık tık tık tık zor geliyorAlıntılama ile derdiniz ne acaba çok merak ediyorum.
Görür karşılık verirsin lafın altında kalırım diye alıntılamıyom benAlıntılama ile derdiniz ne acaba çok merak ediyorum.
@Frenk benim yorumum üzerinden soruyor isen ben grip oldugum için sızlıyor. Kaşıntı gıdıklanma gibi olur.her sefernte tık tık tık tık zor geliyor
sızlama ile kaşıntının farkını bilmiyor musun sen ?
@Es1967 sen korktun muuuuuu?Görür karşılık verirsin lafın altında kalırım diye alıntılamıyom ben
Kaşınıyodur zaten ama o anlamıyodur sızladığını sanıyor
@Frenk benim yorumum üzerinden soruyor isen ben grip oldugum için sızlıyor. Kaşıntı gıdıklanma gibi olur.
İlla kafanıza laf atmak mı gerek alıntılamanız için?
Ben bir konudan bildirim gazla gelirse ilgim dışı takibi bıraka tıklıyorum yoksa nereye mesaj yazsam sonra bildirim geliyor o yazdı bu yazdı diyeAyarlardan ordaki tiki kaldırırsan senden sonra bu mesaja mesaj yazıldı gelmiyor @Frenk
Evet buldum orasını, takıldığım konulara mesaj yazılınca bildirim gelmesi benim için güzel. Mesaj bana olmasa da etkileşime giresim gelebiliyor.Yukarıda profilindeki resme tıklayıp orda tercihler bölümünden aşağıya inerek bildirimleri kapatabilirsin @Frenk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.