Anladım.
Bergamot aromalı çay içelim hadi içimiz ısınsın.
Geçmiş olsun canımDişimin ağrısı başıma vurdu. Benim boğazım da ağrıyordu bir ara, tüm ağrılar birbirine girdi. B.k gibiyim bugün!
Kulağımın ön kısmını ovaladım birkaç dakika, inanılır gibi değil ama ağrıdan eser kalmadı. Kuş gibiyim şu an.: ))Geçmiş olsun canım
Sujok ve refleksoloji videoları izleyip deniyorum bende işe yaramıyor bunlar yaKulağımın ön kısmını ovaladım birkaç dakika, inanılır gibi değil ama ağrıdan eser kalmadı. Kuş gibiyim şu an.: ))
Teşekkür ederim. Fincan cok şık.![]()
Afiyetle
Havanın griliğinden. Tam bir keyif pezevengi olduğumdan işler bekliyor, ben kahve sigara takılıyorumsigaraya doyamıyorum bugün
kuvvetle muhtemel. afiyetler dilerimHavanın griliğinden. Tam bir keyif pezevengi olduğumdan işler bekliyor, ben kahve sigara takılıyorum
Hediye edeyimTeşekkür ederim. Fincan cok şık.
Biliyorum 😀Bişey demedim.
Kimin disini fircaladigini kimin fircalamadigini nereden biliyorsun ? 😁😂😆🤣😃Dişini fırçalamayanlar hariç herkese iyi geceler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.