O kim? İnstagramda yazıyorlar hakkında anlamadım olayı ne bu adamınBen yakışıklı güvenlik miyim nasıl koruyacam sizi
Kulak böceİnsan kulağından zehirlenir diyor Şeyh Edebali, her duyduğuna inanmamalı.
Bal böceKulak böce
Adamın işi, salak silkeliyor.O kim? İnstagramda yazıyorlar hakkında anlamadım olayı ne bu adamın
Sen de yakışıklısın ama güvenlik misin?Adamın işi, salak silkeliyor.
Sosyal medya fenomeni.
Elimde olsa zamanı başa alırım.
Daha erken başlardım.Neyi degistirmek isterdin mesela?
Daha erken başlardım.
Insanları takmamaya, hatta coguna saygı bile duymamaya ve önem dahi vermemeye; daha erken ogrebneye filab
Insanları takmamaya, hatta coguna saygı bile duymamaya ve önem dahi vermemeye; daha erken ogrebneye filab
Başlangici yaotim ama keşke daha önce baslasatdim diyorun :)Ozmn hemen basla, gec kalmis sayilmazsinnn
Belkide zamanında daha güzel bölüm secseydimNeyi degistirmek isterdin mesela?
Sus sus söylemeİnsanın içinde birikenler ne acı.
Belkide zamanında daha güzel bölüm secseydim
Lisedeyken üniversitenin devamı gelirdi. Hemde evlilik için talip belirlerken belki de daha iyi birisi olurdu . Şuan da farklı olabilirdi her şey . tabi bunu allah bilir . 😀😃
Ben stresten gülüyorum.Peki Seda'nın o mesajıma sırıtma tepkisi vermesi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.