Hoṣ geldin Eylül

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Bu sene sonbaharın kırmızı, sarı, yeşil yapraklarını görmek için sabırsızlanıyorum. Yaz bitmeden kendime olası rotalar oluşturdum. Planlarımda her şey yolunda gitmeyebilir diye B planlarım bile hazır. Ruhum sonbahara hazır, içimdeki kasveti rüzgarlar alsın diye bekliyorum. Bende koşturan dolu dizgin atlar var hayata yetişmeye çalışıyorum. Allah ruhuma şifa olacaklari yanima yoluma yoldaş etsin
🍂🍃🍁🍂🌿🍃

Gamer

Bronz Üye
giphy.gif

Küboo

🎈
Board Admin
Bu sene sonbaharın kırmızı, sarı, yeşil yapraklarını görmek için sabırsızlanıyorum. Yaz bitmeden kendime olası rotalar oluşturdum. Planlarımda her şey yolunda gitmeyebilir diye B planlarım bile hazır. Ruhum sonbahara hazır, içimdeki kasveti rüzgarlar alsın diye bekliyorum. Bende koşturan dolu dizgin atlar var hayata yetişmeye çalışıyorum. Allah ruhuma şifa olacaklari yanima yoluma yoldaş etsin
🍂🍃🍁🍂🌿🍃

Allahim chenimin ruhuna hep sifa olayim, ona yoldaslik edeyim.. bu güzel seksi kadinin tum dualari kabul olsun, bilekleri altin ile kalbi sevgi ile dolsun 🥰😁😄

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Allahim chenimin ruhuna hep sifa olayim, ona yoldaslik edeyim.. bu güzel seksi kadinin tum dualari kabul olsun, bilekleri altin ile kalbi sevgi ile dolsun 🥰😁😄
Keşke gelsen ve en yakınımda olsan biliyor musun sana sıkılacak vakit bile bırakmam O/?6°{altin demisken halhalimi düşürmüşümmm biraz üzüldüm ama hemen geçti amaaan arada aklıma geliyor ama nasil hoşuma gidiyor şıkır şıkır yaa bileklikler kolyeler yaaa niye böyleyim yaa fjxjz ben de seviyorum de yalnız olmadığımı bileyim kubraaa

Küboo

🎈
Board Admin
Keşke gelsen ve en yakınımda olsan biliyor musun sana sıkılacak vakit bile bırakmam O/?6°{altin demisken halhalimi düşürmüşümmm biraz üzüldüm ama hemen geçti amaaan arada aklıma geliyor ama nasil hoşuma gidiyor şıkır şıkır yaa bileklikler kolyeler yaaa niye böyleyim yaa fjxjz ben de seviyorum de yalnız olmadığımı bileyim kubraaa

Her an hep yanindayim, aklimdasin ve aklindayim biliyorum.. kilometrelerce uzakta ki ruh eṣim.. sorma ya ṣıkır ṣıkır ben de cok seviyorum, sana da nasil yakismistir.. olsun, yenisini alacak tüm bolluklar bizim olsun 🤩

Beybilendin

Bronz Üye
Eylül canım Eylül bizi üzme bolluk bereket içinde gel aşkla gel fakirleri etrafımızdan ayıkla. Kalbi fakirleri de ayıkla huzur ver bize

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Amannn ne çabuk geldi Eylül yaz daha yeni girmişti ben beklemiyorum kardeşim işlerim var daha

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Sonbaharda tatil yapın mutlaka serin serin iyi gelir

Piraye

Altın Üye
Gider misin geri sonra peşinden kış gelecek. Aylar günler koştura koştura gidiyor yeni yaşımız gelecek ben hazır degilim

Üst Alt