Bu sene sonbaharın kırmızı, sarı, yeşil yapraklarını görmek için sabırsızlanıyorum. Yaz bitmeden kendime olası rotalar oluşturdum. Planlarımda her şey yolunda gitmeyebilir diye B planlarım bile hazır. Ruhum sonbahara hazır, içimdeki kasveti rüzgarlar alsın diye bekliyorum. Bende koşturan dolu dizgin atlar var hayata yetişmeye çalışıyorum. Allah ruhuma şifa olacaklari yanima yoluma yoldaş etsin
🍂🍃🍁🍂🌿🍃
Keşke gelsen ve en yakınımda olsan biliyor musun sana sıkılacak vakit bile bırakmamAllahim chenimin ruhuna hep sifa olayim, ona yoldaslik edeyim.. bu güzel seksi kadinin tum dualari kabul olsun, bilekleri altin ile kalbi sevgi ile dolsun 🥰😁😄
altin demisken halhalimi düşürmüşümmm biraz üzüldüm ama hemen geçti amaaan arada aklıma geliyor ama nasil hoşuma gidiyor şıkır şıkır yaa bileklikler kolyeler yaaa niye böyleyim yaa fjxjz ben de seviyorum de yalnız olmadığımı bileyim kubraaaKeşke gelsen ve en yakınımda olsan biliyor musun sana sıkılacak vakit bile bırakmamaltin demisken halhalimi düşürmüşümmm biraz üzüldüm ama hemen geçti amaaan arada aklıma geliyor ama nasil hoşuma gidiyor şıkır şıkır yaa bileklikler kolyeler yaaa niye böyleyim yaa fjxjz ben de seviyorum de yalnız olmadığımı bileyim kubraaa
Eylül ayı yaaHoş geldiniz
Yeni üye zannettim 😊Eylül ayı yaa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.