Minicik @-a- olduğu kadar beyefendi biri aynı zamanda demez öyle ponçiktirKlavye seceneklerinde var.
Indirebilir.
Simdi gelip,siz kimsiniz de benim adima karar veriyorsunuz derse sasirmayacagim..
Gelsin cümbüş..
Minicik @-a- olduğu kadar beyefendi biri aynı zamanda demez öyle ponçiktirKlavye seceneklerinde var.
Indirebilir.
Simdi gelip,siz kimsiniz de benim adima karar veriyorsunuz derse sasirmayacagim..
Gelsin cümbüş..
Holy bey gelip,napiyonuz benim konumda diyebilir mi?Minicik @-a- olduğu kadar beyefendi biri aynı zamanda demez öyle ponçiktir
Evet diyebilir onu kesin derHoly bey gelip,napiyonuz benim konumda diyebilir mi?
Burasi beni övme yeri felan?
Etrafim aslanlarla kapli.Evet diyebilir onu kesin der
Canım holy cicim holy aman da hanimiş holy
Bir aslan böyle sevilir mi daha hırrrlayarak mı sevsek Süreyya
Süreyya nin niki söyle yazilmis olsa idi daha karimatik olurdu diye düsünüyorum..A nin niki söyle yazilmis olsa idi daha karizmatik olurdu diye düsünüyorum..
א
Bu nasil ..?סורייהSüreyya nin niki söyle yazilmis olsa idi daha karimatik olurdu diye düsünüyorum..
ס
Ayrıca harfin, Alef'in geçmişini okudum.Bu nasil ..?סורייה
okunmuyor benimki ama senin א omnipresent
Sen ne zeki biri ciktin öyle?Ayrıca harfin, Alef'in geçmişini okudum.
Umarım geçmişine istinaden yaptığın benzetme değildi. Hoş öyle bir benzetmeyse de yapacak bir şey yok. : )
Estaağfirullah. O sizin zekiliğinizdir.Sen ne zeki biri ciktin öyle?
Seksen sene önce attigim bir itirafli postu,nasil olur da kendine mal edersib acaba?.d
Bu nasil bir benmerkezcilik.?.d
O mekan sahibi olduğu için övgüye mazhar oluyor.@HolySpectre överken biraz da @-a- yı övelim o da aslan
Polat Alemdar ile abdülhey gibiler foruma girerken heybetten sallanıyor burası
O mekan sahibi olduğu için övgüye mazhar oluyor.
Biz mekan sahibi değiliz, mekan sahibi olmadığımız gibi sermaye sahibi de değiliz.
Övgünün ücretini verip, yine övgü alamayız yani.
Benim girişimden sallanmıyor forum, bir harf ne etki eder?
Gerçi bir nokta gözü kör eder. Burası da farklı bir açı.
Yine nerden nereye getirdik konuyu. Yazıklar olsun.
Neyse bu kadar kirlettik bari şu daha önce de forumda paylaştığım repliği koyayım.
@HolySpectre
View: https://www.youtube.com/watch?v=EcZzvm-YviE
Ben sizi neden öküze benzeteyim?Tanimam etmem.Estaağfirullah. O sizin zekiliğinizdir.
Seksen sene önce attığınız bir itiraf postunu görmedim.
Bir Ali Kırca, bir Mehmet Ali Birand, bir Uğur Dündar, bir Reha Muhtar, bir de Mehmet Atıf Bir (soy ismi uygun olduğu için bu grupta kendine yer buldu, gazeteci olmadığını sizden öğrenecek değiliz.) edasıyla yaptığım araştırmacı gazetecilik gibi düşünebiliriz.
Yoksa zeka parıltısı gösteren bir hareketimiz söz konusu değildir.
Alef'in Batı Semitik "öküz" anlamındaki kelimeden türediği ve ilk şeklin de bir öküz kafası olduğu düşünülmektedir.
![]()
Bu durumda sizin 80 yıl önce yazdığınız post, Derimod - Desa gibi markalarda çoktan ayakkabı veya ceket olarak satılmıştır.
🙂
Hayır hayır siz beni yanlış anlamışsınız.Ben sizi neden öküze benzeteyim?Tanimam etmem.
Üstelik gecmisimde öküz yoktur.
Ben boynuzlama anlaminda düsünmüstüm.
Yanlis anlasilma olmus.
Arastirmaya devam ediniz,lütfen.
Sorun degil.Hayır hayır siz beni yanlış anlamışsınız.
Bu tamamen benim imla hatamdan kaynaklanmış olabilir. Bahsettiğim şey sizin geçmişiniz değil, İbranice Alef harfinin geçmişiydi.
Boynuz kısmını da ben anlayamadım şimdi.
Sizin geçmişiniz ile ilgili bir ithamda bulunmadım, kusura bakmayın. 🙂
İnsan gelmişken bir över ayiptir beeKonu accaktim..yanlislik oldu.d
Allahin bir lutfuİnsan gelmişken bir över ayiptir bee
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.