O kadar da uzun boylu degil.ddddBebekler gibi uyuyordur
Umarım aç kalkıp hepimizi yemez aç aslanlar çok vahşi oluyor gidip çi börek mi yapsam
Aslan terbiye edilir..lütfen Chen im
O kadar da uzun boylu degil.ddddBebekler gibi uyuyordur
Umarım aç kalkıp hepimizi yemez aç aslanlar çok vahşi oluyor gidip çi börek mi yapsam
Hergün arkadaki köprüleri yikiyor..gelismek adina ardina bakmamak icin..vay be..
Günaydin cok sevgili teknik adminimiz
Evet çok boşluyorsunuz beni çoookkAaaa kimse övmemis mi seni bugün?
Okumamış olayım lkşasÖvülesi bir insan lakin yine de her gün övmemize gerek var mıydı hdhahsgsgsy
Saclariniza özel bir bakim mi yapiyorsunuz?.cok havalilar daEvet çok boşluyorsunuz beni çoookk
Az övün de keyfim yerine gelsin hadi bekliyorum
Evet havasından geçilmiyor çünkü haci şakir kalıp sabunu ile yıkıyorum. Öyle pro vitamin v falan bize gelmez....Saclariniza özel bir bakim mi yapiyorsunuz?.cok havalilar da
Aslanin yelesi = aslan burcu insanin saci
Irkah yeahh.ddEvet havasından geçilmiyor çünkü haci şakir kalıp sabunu ile yıkıyorum. Öyle pro vitamin v falan bize gelmez....
Yok yok merak etme aslan yelesi gibi saclarım var gönül rahatlıgıyla övebilirsin devam devam lkjasdAy aklima ne geldi holy..insallah kel felan degilsindir..pot kirmamisimdir..seni görmedim kusura bakmazsin artik.ddd
Biriniz yayin alsa da dinlesek cumartesi aksamiYok yok merak etme aslan yelesi gibi saclarım var gönül rahatlıgıyla övebilirsin devam devam lkjasd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.