@HolySpectre her kadin tarafindan sevilen erkek diye düsünüyorum, ondan sanirsam djsksj
Ovuyon mu sovuyon mu anlamadim ki 🤣Haftanin ilk günü..ay bi tihandim böyle @Chen canim..nasil öveyim bilemedim.ddd
Gülüm seni koparmislar,hoyrat ele firlatmislar,adina türkü yakmislar,hesabi varrrr.ddd
Bu sarki sözündeki en övmelik kismini kendin bulursun artik sevgili @HolySpectre
Evet @Süreyya hanımcım şikayetçiyim bunlardanBu konuyu niye abdulhamid hz nin yalnizligina birakiyorsunuz?
Hepicini banlayiniz...kan istiyoruz,kannnn
0 ERAŞŞŞ negatif olanlar parmak kaldırsın çünkü diğerleri işime yaramaz....Hepicini banlayiniz...kan istiyoruz,kannnn
Vardi bir kac kisi, siz ben haric0 ERAŞŞŞ negatif olanlar parmak kaldırsın çünkü diğerleri işime yaramaz....
Şimdi senden alamayız allah var konuyu hiç aksatmıyorsun.Vardi bir kac kisi, siz ben haric
Sorma sevgili @Süreyya hanım, kralsın ama bir öven bile yok...Bugün yine öksüz kalmis buralar..
Çünkü aslanım
O zaman ne duruyorsun öv beni hadi kljasdhe tamam : ) gerekli pohpohlama Rituelleri , bilirim: )
O zaman ne duruyorsun öv beni hadi kljasd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.