torak at toprakk öldük 🚬🚬Gerçekten iyi mi geceler 🚬
torak at toprakk öldük 🚬🚬Gerçekten iyi mi geceler 🚬
gecenin bi vakti uykusundan uyanıp foruma günadın diyen koca yürekli @Küboo cbxbd sana da günaydınGiiiinaydinnnn ṣikṣikṣik
Ben de yeni yeni uyumaya başladım ama hala ufak ufak sallanıyoruzSanırım 6 şubattan beri ilk kez gece uyuyabildim. Umarım oradaki herkes artık sıcak bir yerde uyuyabiliyordur.
Günaydın.
Ben tekirdağdayım depremi yaşamadığım halde koltuk veya yatak sallanıyor sanıp avizeye bakıyorum bazen. Sizin o bölgede olduğunuzu bilmiyordum. Allah yardımcınız olsun. Ben artık haberleri takip edemiyorum. Üzüntüden telef oldum. Yapılan ve Yapılamayan ne varsa unutmayacağım sözü verdim kendime. Güzel prefabrik evlerden küçük kentler yapmışlar sokak sokak onları gördüm. Bir nebze olsun mutlu oldum en azından mutfak tuvalet var içlerinde aileye özel. Çadırlarda olmaz kış günü of çok zor çok 🥲Ben de yeni yeni uyumaya başladım ama hala ufak ufak sallanıyoruzsıcak yerde uyuyan çok az insanız burada.. çoğu çadırda, yağmur çamur,sel.. uzun vadede normal hayata geçiş çok zor burada...
Burada (Hatay) bırakın prefabrik evleri henüz tam anlamıyla konteyner bile kurulmadı. Bu deprem gerçekten felaketti..tarifi yokBen tekirdağdayım depremi yaşamadığım halde koltuk veya yatak sallanıyor sanıp avizeye bakıyorum bazen. Sizin o bölgede olduğunuzu bilmiyordum. Allah yardımcınız olsun. Ben artık haberleri takip edemiyorum. Üzüntüden telef oldum. Yapılan ve Yapılamayan ne varsa unutmayacağım sözü verdim kendime. Güzel prefabrik evlerden küçük kentler yapmışlar sokak sokak onları gördüm. Bir nebze olsun mutlu oldum en azından mutfak tuvalet var içlerinde aileye özel. Çadırlarda olmaz kış günü of çok zor çok 🥲
Neden hataya herşey eksik ben anlamıyorum. Afad neden var ne işlevi var onuda anlamıyorum. Kızılaya afada yardım yolladık göya kim ki bizim yolladığımız ne ki milyonlar toplandı noldu insanın kafası yanıyor artık.Burada (Hatay) bırakın prefabrik evleri henüz tam anlamıyla konteyner bile kurulmadı. Bu deprem gerçekten felaketti..tarifi yoknasıl unuturuz bilmiyorum. Umarım hiçbie yerde bir daha böyle bir deprem yaşanmaz.
Duygu ve düşüncelerime tercüman oldunuz. İnanın neden böyle hiçbir fikrim yok. Tek bildigim, kentimi çok daha zor günlerin beklediği... Allah razı olsun. Duanızı eksik etmeyin. SevgilerNeden hataya herşey eksik ben anlamıyorum. Afad neden var ne işlevi var onuda anlamıyorum. Kızılaya afada yardım yolladık göya kim ki bizim yolladığımız ne ki milyonlar toplandı noldu insanın kafası yanıyor artık.
Valla deprem üzücü ama ihmaller görevini düzgün yapmayanlar ve buna rağmen yargılanmayanlar çok üzücü. 50 bin insan öldü. Siyasiler hala koltuk derdinde.. umarım bu düzen değişir. Felaketler olacak kaçınılmaz fakat umarım ihmaller olmaz. İnsan canı bu kadar kıymetsiz olmamalı.
Sizlerin yaşadıklarını hayal bile edemem. Depremede kim varsa hep dualarımdasınız.
Umarım depremzedeler unutulmaz ve yardımlar iyi haberler görür duyarız. Gerçekten iyi haberler almaya ihtiyacımız var. Allah a emanet olun. 💞Duygu ve düşüncelerime tercüman oldunuz. İnanın neden böyle hiçbir fikrim yok. Tek bildigim, kentimi çok daha zor günlerin beklediği... Allah razı olsun. Duanızı eksik etmeyin. Sevgiler
Umarım ama seçim ayağına unutulacak hobi görünüyor.. teşekkür ederim,siz de Allah'a emanet olunuz:*Umarım depremzedeler unutulmaz ve yardımlar iyi haberler görür duyarız. Gerçekten iyi haberler almaya ihtiyacımız var. Allah a emanet olun. 💞
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.