Günaydın ve İyi Geceler De

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bu memlekete geldim geleli devamlı hastalanıyorum. Bünyem halen kabul etmedi. Bakalım iyi olmaya bakacağız. Tekrar teşekkür edrim .
Sürekli olan şey soğuk algınlığı mı?
Bağışıklık destekleyici vitamin denediniz mi? D vitamininide yükseltince hasta olunmuyor. Ben coronadan beri muhtivitamin kullanıyorum bir kaç ayda bir yapacak bir şey yok 🥲

veronikaolmekistiyor

Uzaklaştırıldı
Sürekli olan şey soğuk algınlığı mı?
Bağışıklık destekleyici vitamin denediniz mi? D vitamininide yükseltince hasta olunmuyor. Ben coronadan beri muhtivitamin kullanıyorum bir kaç ayda bir yapacak bir şey yok 🥲
Normalde olmaz idim ama şehir değişikliği sebebiyle son 6-7 aydır neredeyse her ay yakalandım. Hatta vertigoya bile sebep oldu. Ben de koronaya yakalananlardanım, 2020 Kasım. Zorlamıştı . Piyasada çok var, hangisi iyi bilemiyorum hiç. :/

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Normalde olmaz idim ama şehir değişikliği sebebiyle son 6-7 aydır neredeyse her ay yakalandım. Hatta vertigoya bile sebep oldu. Ben de koronaya yakalananlardanım, 2020 Kasım. Zorlamıştı . Piyasada çok var, hangisi iyi bilemiyorum hiç. :/
İmmuneksi kullanıyorum. (Genel bağışıklık için bu) bayada iyi geldi.
D3 k2 ocean (bu marka güvenilirdir doktorlarda tavsiye etti bana ve çevreme) daha hızlı olsun dersen ampul dvit 3 eczanelerden alabilirsin ampulu kırıp ekmeğe boşaltıyorsun 1 2 damlada zentinyağı damlatabilirsen müthiş olur. Bunu yaptığın zaman d vitaminin baya fulleniyor. 2 ayda bir falan yapılabilir bir acil durum hilesi.
Çok yorgun hissediyorsan da supreme nin erkekler için multivitamini var.Ben kullanmıştım memnun kaldım.
Koronadan sonra magnezyum da kullanmıştım.
C çinko markasını hatırlamıyorum bitti o attım. 🥲
Her yıl bir kez kan verip duruma göre vitamin alırım. Mutlaka kan tahlili vermelisin.
Çok geçmiş olsun.🤗

veronikaolmekistiyor

Uzaklaştırıldı
İmmuneksi kullanıyorum. (Genel bağışıklık için bu) bayada iyi geldi.
D3 k2 ocean (bu marka güvenilirdir doktorlarda tavsiye etti bana ve çevreme) daha hızlı olsun dersen ampul dvit 3 eczanelerden alabilirsin ampulu kırıp ekmeğe boşaltıyorsun 1 2 damlada zentinyağı damlatabilirsen müthiş olur. Bunu yaptığın zaman d vitaminin baya fulleniyor. 2 ayda bir falan yapılabilir bir acil durum hilesi.
Çok yorgun hissediyorsan da supreme nin erkekler için multivitamini var.Ben kullanmıştım memnun kaldım.
Koronadan sonra magnezyum da kullanmıştım.
C çinko markasını hatırlamıyorum bitti o attım. 🥲
Her yıl bir kez kan verip duruma göre vitamin alırım. Mutlaka kan tahlili vermelisin.
Çok geçmiş olsun.🤗
Ayrıntılı bir cevap oldu bu benim için. Herbirini not alıyorum. Normalde en son Kasım ayında vermiştim kan, sorun yoktu. Bi kolestrol yüksek idi.
Tekrar bilgiler için teşekkür ederim, faydalı oldu. Sağ olunuz. 😊

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ayrıntılı bir cevap oldu bu benim için. Herbirini not alıyorum. Normalde en son Kasım ayında vermiştim kan, sorun yoktu. Bi kolestrol yüksek idi.
Tekrar bilgiler için teşekkür ederim, faydalı oldu. Sağ olunuz. 😊
E nabızdan kan tahliline sende bak b12 falan da bak çünkü değerin en altında olıyor mesela devlet hastanesi doktorları değerlere bakmıyor. Kırmızı olanın değerine bakıyor senin b12 mesela alt sınırdaysa uyarmıyor git bi b 12 takviyesi al demiyor.
D vitaminini yılda 1 kez ücretsiz yapıyorlar ama sen illa d b12 magnezyum istiyorum demezsen onada bakmayabiliyorlar. 🤣
İmmuneks çok hızlı toparlamıştı beni devlet karşılamıyor onu düşünürsen doktorla uğraşma diye söyliym dedim.
Birde Udi Hindu yağı diye birşey var dersenki benim önceliğim bitkisel bunu bir araştır derim.

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
günaydınnnnnnn günaydınnnnn günaydınnnnn hepinizee (((: 🤗🤗🤗🤗🤗 hepinizi kucaklıyorum cbzbzbzzbxbs

CaT

🎈
Board Admin
I Love You Good Morning Monday GIF by Chippy the Dog

Güniiiaaayydinnn, bugün herkesi sev konusunu biraz abartalim 🙈😆

Üst Alt