Bu memlekete geldim geleli devamlı hastalanıyorum. Bünyem halen kabul etmedi. Bakalım iyi olmaya bakacağız. Tekrar teşekkür edrim .Salgın varmiş yine 😔 çevremde de herkes hasta kemiklerimiz bile ağriyor diyorlar
Şifa diliyorum
Bu memlekete geldim geleli devamlı hastalanıyorum. Bünyem halen kabul etmedi. Bakalım iyi olmaya bakacağız. Tekrar teşekkür edrim .Salgın varmiş yine 😔 çevremde de herkes hasta kemiklerimiz bile ağriyor diyorlar
Şifa diliyorum
Çok teşekkür ederim, sağ olun.Cok Geçmiş olsun![]()
Bu memlekete geldim geleli devamlı hastalanıyorum. Bünyem halen kabul etmedi. Bakalım iyi olmaya bakacağız. Tekrar teşekkür edrim .
Sürekli olan şey soğuk algınlığı mı?Bu memlekete geldim geleli devamlı hastalanıyorum. Bünyem halen kabul etmedi. Bakalım iyi olmaya bakacağız. Tekrar teşekkür edrim .
Normalde olmaz idim ama şehir değişikliği sebebiyle son 6-7 aydır neredeyse her ay yakalandım. Hatta vertigoya bile sebep oldu. Ben de koronaya yakalananlardanım, 2020 Kasım. Zorlamıştı . Piyasada çok var, hangisi iyi bilemiyorum hiç. :/Sürekli olan şey soğuk algınlığı mı?
Bağışıklık destekleyici vitamin denediniz mi? D vitamininide yükseltince hasta olunmuyor. Ben coronadan beri muhtivitamin kullanıyorum bir kaç ayda bir yapacak bir şey yok 🥲
Günaydin çiçeğimGünaydın insanlar.
İmmuneksi kullanıyorum. (Genel bağışıklık için bu) bayada iyi geldi.Normalde olmaz idim ama şehir değişikliği sebebiyle son 6-7 aydır neredeyse her ay yakalandım. Hatta vertigoya bile sebep oldu. Ben de koronaya yakalananlardanım, 2020 Kasım. Zorlamıştı . Piyasada çok var, hangisi iyi bilemiyorum hiç. :/
Ayrıntılı bir cevap oldu bu benim için. Herbirini not alıyorum. Normalde en son Kasım ayında vermiştim kan, sorun yoktu. Bi kolestrol yüksek idi.İmmuneksi kullanıyorum. (Genel bağışıklık için bu) bayada iyi geldi.
D3 k2 ocean (bu marka güvenilirdir doktorlarda tavsiye etti bana ve çevreme) daha hızlı olsun dersen ampul dvit 3 eczanelerden alabilirsin ampulu kırıp ekmeğe boşaltıyorsun 1 2 damlada zentinyağı damlatabilirsen müthiş olur. Bunu yaptığın zaman d vitaminin baya fulleniyor. 2 ayda bir falan yapılabilir bir acil durum hilesi.
Çok yorgun hissediyorsan da supreme nin erkekler için multivitamini var.Ben kullanmıştım memnun kaldım.
Koronadan sonra magnezyum da kullanmıştım.
C çinko markasını hatırlamıyorum bitti o attım. 🥲
Her yıl bir kez kan verip duruma göre vitamin alırım. Mutlaka kan tahlili vermelisin.
Çok geçmiş olsun.🤗
E nabızdan kan tahliline sende bak b12 falan da bak çünkü değerin en altında olıyor mesela devlet hastanesi doktorları değerlere bakmıyor. Kırmızı olanın değerine bakıyor senin b12 mesela alt sınırdaysa uyarmıyor git bi b 12 takviyesi al demiyor.Ayrıntılı bir cevap oldu bu benim için. Herbirini not alıyorum. Normalde en son Kasım ayında vermiştim kan, sorun yoktu. Bi kolestrol yüksek idi.
Tekrar bilgiler için teşekkür ederim, faydalı oldu. Sağ olunuz. 😊
Günaydin çiçeğimmmm![]()
Güniiiaaayydinnn, bugün herkesi sev konusunu biraz abartalim 🙈😆
Günaydin Dün öğleden sonra izin alip yatmayacak miydin?Günaydınlar herkese. Mesainin 2.günü , daha ortası bile değil.
Yarım günlüktü o ki öyle de yaptım. Toparladık gibi ama hale bıçak sırtındayımGünaydin Dün öğleden sonra izin alip yatmayacak miydin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.