Hadi geçmiş olsun gece mesaisine başlaaz bi şekerleme oldu bitti (:
Hadi geçmiş olsun gece mesaisine başlaaz bi şekerleme oldu bitti (:
Geçmiş olsun 😔 ben hala uyumadım bir dizi başladım çok sardı.az bi şekerleme oldu bitti (:
ismi nedir ki,Geçmiş olsun 😔 ben hala uyumadım bir dizi başladım çok sardı.
dizi degiyorsa sorun yok yaptigimoz daha iyi ne var ki :/Geçmiş olsun 😔 ben hala uyumadım bir dizi başladım çok sardı.
Hangi dizi çiçeğimGeçmiş olsun 😔 ben hala uyumadım bir dizi başladım çok sardı.
Zaman çarkıismi nedir ki,
birde ben şimdi hiç uyumadım ama sabah olmak üzere hangisini demem lazım .d
biz de fantastigiz @nunu bizi yalniz birakma ncbcbxz
Offf canım çektiEkli dosyayı görüntüle 5159
Ekli dosyayı görüntüle 5160
Hayırlı bir sabah diliyorum Güzel haberler alacağiniz, çiçek böcek kelebek ve tüm iyi dileklerimle
Simitler taze çıkmışsa koşarak geliyorum… günaydın şugarım bu arada…Ekli dosyayı görüntüle 5159
Ekli dosyayı görüntüle 5160
Hayırlı bir sabah diliyorum Güzel haberler alacağiniz, çiçek böcek kelebek ve tüm iyi dileklerimle
Sana da günaydınnnn ben karşinin simidini seviyorum daha çıtırSimitler taze çıkmışsa koşarak geliyorum… günaydın şugarım bu arada…
Atalım martılaraOfff canım çekti
Sarıyerde bi simitçi var onun harici simit wow diyip yemedim dahaAtalım martılara
Ay korkunçlu günaydın çok hoş 🖤Cumartesi erken uyanmak gibisi varmiii🤩🤩😒
Herkes uyanmış
![]()
Günaydiiinnn
O eski taş fırın simitlerini bozdular bu durum beni üzüyor 🚬Sarıyerde bi simitçi var onun harici simit wow diyip yemedim daha
Artık gidince alırım
7 8 tane alıp yolda 2 tanesini yiyip keşke daha çok alsaydık dediğimiz simit 🤣🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.