S
Serçe

Bende gidiyorum o halde akşama enerji toplayım Ssjssjakşam online olmak üzere gidiyorum o zaman fdjjsjs
Bende gidiyorum o halde akşama enerji toplayım Ssjssjakşam online olmak üzere gidiyorum o zaman fdjjsjs
fazla yükleme yapma djdujd patlarız valla fisiehdhsBende gidiyorum o halde akşama enerji toplayım Ssjssj
Nasil bir enerji topladiysa gelmis silin beni ben oynamiyorum kusum size diyor...Bende gidiyorum o halde akşama enerji toplayım Ssjssj
Neye küsmüşNasil bir enerji topladiysa gelmis silin beni ben oynamiyorum kusum size diyor...
Ekmek alip geliyorum..:)![]()
Günaydin olsun CipraLex
Ekmek alip geliyorum..:)
Oooo yeeee
Ay içerisindeki insan zarar gördü mü acaba
Valla icerige bakmadim hic. Gorselleydi isim...:)Ay içerisindeki insan zarar gördü mü acaba
Geçmiş olsun 😦Senin icin gidip baktim @Chen isletmeci hafif yatalanmis. Sorun yok...
Uyucan mi çenheyy , iyi akşamlar (: 🖐️
az bi şekerleme oldu bitti (:Uyucan mi çen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.