Daha erken değil mi tatlı rüyalarİyi geceler.
Daha erken değil mi tatlı rüyalarİyi geceler.
iyi geceler @Serçe enerjini topla jfjdjdİyi geceler.
Sonra unutma biziHayirlisi diyelim canisi. Isler birikti atolyede onlari toparlarsam cekeceginiz var...:)
Tesekkurler can. Bandajdan kurtuldum gozler eskisi gibim fildir fildir heyooooo![]()
İyi uykulariyi geceler 🖐
Yok mikrop kapmis oda kornea ya zarar vermis goz kapali tedavi goruyordum pazartesinden beri ama katarakt baslangicida var suan icin cok etkisi olmasada malum yaslaniyoruz artik :)Katarakmi yoksa??? 🤓
Evet bütün enerji gıdalarından aldım geldim napıyoruz nereyi patlatıyoruz ? Sjsjssjiyi geceler @Serçe enerjini topla jfjdjd
Tavuk ben erken uyuyanDaha erken değil mi tatlı rüyalar
tam olarak burayı dsjhdhaEvet bütün enerji gıdalarından aldım geldim napıyoruz nereyi patlatıyoruz ? Sjsjssj
Kıymetini bil uyuyamamak çok zor bir rahatsızlık.Hiç surat asma.Tavuk ben erken uyuyan![]()
Ah ben de uyuyacağım deyince uyumuyorum ki gece 3 4 te kalkıp film yada dizi izliyorum nunu cum geceleri uykusuz kalanlara selam olsun an başta sana SjsjssjKıymetini bil uyuyamamak çok zor bir rahatsızlık.Hiç surat asma.
Akşam daha güzel oluyor akşam online ol Ssjssjtam olarak burayı dsjhdha
akşam online olmak üzere gidiyorum o zaman fdjjsjsAkşam daha güzel oluyor akşam online ol Ssjssj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.