ganja girdin mi
Bagisikliligimin okadar saglam oldugunu düsünmüyorumm
ganja girdin mi
ganja yaklaştın mı pekiBagisikliligimin okadar saglam oldugunu düsünmüyorumm
ganja yaklaştın mı peki
gideli ne kadar oldu, tek gitmek isteyen benim sanıyordum burada başkaları da varmışNe bilmek istiyorsun hsvdvd
ceset yakıp atıyorlar külleri gördün mügideli ne kadar oldu, tek gitmek isteyen benim sanıyordum burada başkaları da varmışceset yakıp atıyorlar külleri gördün mü
niye gittin oraya ya![]()
amcaya bak bizimki iş kitliyor sürekli2011 de isten ayrildim, amcam is icabi oraya gidecekmis, gel sende bu firsat bir daha eline gecmez dedi, bende oluuur evde oturacagima oraya gideyim dedim 😀
5 gün kaldim, onlar sonra köylere devam edecegi icin oraya gitmek istemedim, orda nereye kalacaklar belli degil, oralar pismi temizmi belli degil, kendim gezmek istemedim vs ondan erken döndüm
Cesetlere denk gelmedim, öyle bir niyetim de yoktu, suan olsa gidip görmek isterdim ozamanlar biraz daha toydum 😀
Sen nerden esinlendin?
amcaya bak bizimki iş kitliyor sürekli
ee nerelere gittin, baharat kokuları nasıl
ben çok eski yerleri görmeyi seviyorum, mesela kamboçya da var
evet özellikle sigiriya, ben bu coğrafyadaki yerleri seviyorum işte. bu yaz gidecektik ama plan değişikliğiyle japonyaya gittik. seneye inş.Sri lanka hic ilgini cektimi? Ben de orayi merak ediyorum, cok huzur dolu bir yer imis...
Agra ve new delhideydim sadece, tac mahal harika bir eser...
yani sinirlerinin sınırlarina varabiliyorsun bir yandan cok güzel yerleri var bir yandan cok kötü durumda olan insanlar ve ortamlar var...
Kokular fena aromatik, daha yogun.. oteller tütsü kokuyor, sularini icmiyorsuz tabiki sadece kapali ve ambalajli sislerden icin diyorlar 😀 dislerinizi de onunla fircalayin demisler ama ben onu kacirmisim normal cesme suyu ile fircaladim hep 😃

evet özellikle sigiriya, ben bu coğrafyadaki yerleri seviyorum işte. bu yaz gidecektik ama plan değişikliğiyle japonyaya gittik. seneye inş.
trafiği bizim istanbulun trafiğine benziyor videolardan baktığım kadarıyla sürekli korna ve sıkışıklık, alışkınım
tabi oradan su mu içilir hatta yanında bavula su at götür, çookkk güvenilir kapalı sular varsa onlar içilir yoksa böbrekler gg
dişlerin sağlam mı![]()
japonyanın mağazada tax free si bu yıl bitiyormuş, bitmeden gidelim dedik iyi ki gittikYaa neye niye neye kismet o nasil fikir degistirmek 😃
Neyse, umarim oraya da gidersin, japonya nasildi? Bende cok istiyordum bi ara ama, cok giden oldu pek bi numarasi kalmadi hersey derdli toplu düzenli nizami falan 😀
Disler iyi ya, kuvvetlendi bagisiklik kazanfi sapa saglamlar 😀
Pahali lüks yerler var ya, cok... gercekten iki ayri sehir gibi degisik yerler var bir sehirin icinde... ahaha evet trafik fena, yani tesadüfen yasiyorlar bence 😃
japonyanın mağazada tax free si bu yıl bitiyormuş, bitmeden gidelim dedik iyi ki gittikfiyatları görmen lazım
japonyadaki kültürü ve alışverişi bir daha bir yerde yapabileceğimi sanmıyorum. gözümle görmesem inanmam. kesinlikle gidilmesi gereken bir yer, ama uçuş süresi biraz fazla. qatar airways çok iyi uçakta starlink var 15 saat internetli gittik, dönüş çin havayolları tırttı.
hindistana gidersem tüm aşıları olmadan ve yanımda yemek götürmeden gitmem galibayada en iyi yerlerde kalmaya çalışırım sıkıntılı
![]()
yok bitmiyor da artık mağazada alınmayacakmış, gümrükte alınacakmış. uzun işe dönüyor yani, şuan 5000 yen üzeri direkt kasada tax free.Bu yil japonya ya gidemem... tax free nasil biter bir ülke de yaa, tabi turist cogaldi, onlar da az degilmis 😃
Ben japonyayi yillar önce japon hamza var, ondan izliyordum begeniyordum falan sonra popüler oldu.. ama gidecegim... aklimda :)
Ya okadar cahil gittim ki, hic bir asi olmadim hic bisey almadim yanima, iste toylugun verdigi cesaret yada cahillik 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.